NAC N-Acetyl L-Cysteine Life Pro

26,90 лв.

Този продукт съдържа N-ацетил цистеин, хипромелоза, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, екстракт от черен пипер и желатин.

Life Pro Essentials NAC е хранителна добавка, базирана на естествено съединение, наречено N-N-Ацетил Цистеин (NAC). Това е едно от най-мощните и ефективни вещества в борбата с излишъка от свободни радикали и вредите, причинени от оксидацията на клетките. Тези антиоксидантни свойства са полезни за всеки, но са особено важни за тези, които извършват редовно и интензивно физическо упражнение.

Физическата активност е един от факторите, които най-силно способстват за образуването на свободни радикали, токсични съединения, които ускоряват процесите на окислителен стрес и стареене на клетките. Затова е от съществено значение за високопроизводителните спортисти да се борят с този проблем с антиоксидантни продукти, а Life Pro Essentials NAC е едно от най-добрите решения.

Като че ли това не е достатъчно, Life Pro Essentials NAC има специфични положителни ползи за самото спортно представяне. Той може да забави появата на умора или да намали нейното въздействие; освен това подобрява процесите на възстановяване и помага в борбата с възпалението на мускулите и дискомфорта, причинен от тренировките.

Предимства на Life Pro Essentials NAC:

  • Спомага за намаляване на вредното действие на свободните радикали, като се явява един от най-ефективните антиоксиданти.
  • Подпомага борбата с излишните свободни радикали в организма, които могат да доведат до клетъчни увреждания.
  • Осигурява защита на клетките срещу оксидативния стрес, който може да бъде причина за различни здравословни проблеми.
  • Подпомага намаляването на чувството на клетъчна умора, което е от значение при физическите натоварвания.
  • Помага за подобряване на процесите на възстановяване след интензивни физически усилия.
  • Намалява дискомфорта, причинен от мускулното възпаление след тренировки, предоставяйки по-комфортно усещане след спортни натоварвания.

 

Хранителна стойност в 1 доза (1 капс.):

N-Acetyl Cysteine 300mg
Microcrystalline cellulose 25mg
Magnesium stearate 5mg
Black pepper extract 0.12mg

 

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по 1 капсула на ден на закуска.

 

 

Опаковка:

90 капсули

 

 

Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!