Chromium Picolinate Life Pro

19,90 лв.

Chromium Picolinate действа на метаболитно ниво, като подобрява инсулиновата резистентност и насърчава ускоряването на метаболизма и изгарянето на енергия, което води до подобрен състав на тялото. Това е добавка, базирана на минерал, който може да бъде от жизненоважно значение поради своите функции.

Life Pro Essentials Chromium Picolinate е идеален за борба с дефицита на хром в организма, проблем, който може да доведе до състояния, свързани с промени в глюкозата, като диабет. Добавка като тази кара инсулина да действа и регулира нивата на глюкозата, като ги поддържа винаги в здравословни граници.

Благодарение на този инсулинов контрол могат да възникнат вторични ползи, които, въпреки че трябва да бъдат доказани с повече научни доказателства, вече са се появили в някои изследвания. Може би най-важното е свързано с намаляването на натрупаните мастни киселини и, следователно, увеличаването на способността за натрупване на чиста мускулна маса.

Пиколинатът стимулира отделянето на инсулин и засилва неговата активност чрез увеличаване на броя на рецепторите, подобрява усвояването на глюкозата в организма, намалява склонността към хипогликемия и честия апетит за сладко. Допринася за намаляване на триглицеридите и LDL холестерола, повишава HDL холестерола, насърчава изгарянето на мазнини и подобрява протеиновия анаболизъм.

Ползите от Chromium Picolinate също включват подобряване на стабилността на серотонина, подобряване на настроението и намаляване на депресивните симптоми.

Ползите от Life Pro Chromium Picolinate:

 • Помага за подобряване на нивата на инсулин.

 • Хром пиколинат участва в различни функции, свързани с регулирането на нивата на инсулин. Този минерал помага да се поддържа стабилно количество захар в кръвта.

 • Подобрява усвояването на глюкозата в мускулната тъкан. В резултат на това успява да намали тези високи нива на инсулин. Може да бъде идеална добавка за хора с диабет.

 • Може да бъде идеална добавка за хора с диабет. Хромовият пиколинат може да помогне за предотвратяване на появата на диабет поради различните свойства на хрома.

 • Този минерал играе основна и жизнено важна роля в метаболизма на макронутриентите, особено на въглехидратите и мазнините в тялото.

 • Допринася за загуба на мазнини и намален апетит. Помага за намаляване на апетита.

 • Той е много важен минерал в метаболизма на макронутриентите, особено на въглехидратите и мазнините в тялото.

 • Тази добавка се използва от хора, които имат за цел да намалят теглото и мазнините, както и тези с наднормено тегло или наднормено или дефинирано тегло.

 • Хромът също спомага за намаляване на тегло и изгаряне на мазнини.
 • Този минерал играе ключова роля в подаването на сигнали за наситеност и регулиране на апетита, като помага за контролиране на нивата на захар в организма и това може да бъде от полза за отслабването.
 • Спомага за намаляване на риска от заболявания, свързани съ сърдечно-съдовата система.
 • Хромът е също важен за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания, като ретинопатия и бъбречни заболявания, както показват няколко проучвания.
 • Подобрява нивата на холестерол и предпазва от сърдечно-съдови заболявания, които могат да се развият поради наличието на излишни мазнини в кръвта.
 • Хромът има множество ползи за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания.
 • Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система, като подобрява кръвообръщението, релаксира кръвоносните съдове и подпомага възстановяването на сърдечния мускул.
 • Съдейства в метаболизирането на мазнините.

 

 

Хранителна стойност в 1 доза (1 капс.):

Chromium Picolinate 250 ug

 

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по 1 капсула, за предпочитане на празен стомах.

 

Опаковка:

120 капсули

 

 

Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!