Glutathione Reduced Life Pro

59,90 лв.
 • Марка: Life Pro

Глутатионът е съставен от три аминокиселини: цистеин, глицин и глутамин. Той се смята за универсален антиоксидант, тъй като играе една от най-важните роли в защитата на нашето тяло от свободни радикали и други фактори, които могат да навредят на нашето общо здраве. Освен това той помага за детоксикацията на черния дроб.

Glutathione Reduced осигурява източник на намален глутатион, който е една от най-ефективните форми за човешкото тяло.

Какви са свойствата на Glutathione Reduced от Life Pro? Антиоксидантни свойства:

Глутатионът се състои от три аминокиселини: глутамат, цистеин и глицин. Тази комбинация генерира важни антиоксидантни свойства. Глутатионът се смята за универсален антиоксидант. Той засилва имунната система и се бори срещу свободните радикали, подобрявайки общото здравословно състояние.

Глутатионът е от съществено значение за производството на бели кръвни клетки, които са част от имунната система и се борят срещу вируси, бактерии и други микроорганизми.

Способността да се елиминират металите от тялото: Глутатионът разполага със способността да изхвърля тежките метали, които могат да се натрупат в тялото и да навредят на здравето, като олово или живак, които могат да влезат в тялото чрез храната.

Чернодробна система: Глутатионът насърчава почистването на чернодробната система, като помага за отстраняването на остатъците.

Връзка с аминокиселини: Глутатионът насърчава процеса на пренос на аминокиселини през клетъчните мембрани.

Метаболитни реакции: Той играе ключова роля в провеждането на разнообразни метаболитни и биохимични реакции.

Сред тях можем да подчертаем синтеза и възстановяването на ДНК, синтеза на протеини, синтеза на простагландини, пренос на аминокиселини и активация на ензими. Следователно състоянието на глутатионовата система може да повлияе на всички системи в организма, особено имунната система, нервната система, стомашно-чревната система и дихателните органи.

Сърдечносъдова система: Той предпазва сърдечносъдовата система и помага да се поддържат нивата на холестерол на оптимални стойности за здравето. Той се бори с окисляването на мастните киселини, съдържащи се в кръвта, включително холестерол, което забавя процеса на образуване на плаки в артериите.

Защита на зрението: Той подпомага зрението, като го поддържа в добро състояние и предотвратява появата на патологии като катаракта.

 

Предимствата на Glutathione Reduced от Life Pro са многобройни и включват:

 1. Универсален антиоксидант: Глутатионът е най-важният антиоксидант в човешкия организъм. Той помага за борбата със свободните радикали и оксидативния стрес.

 2. Съвместно действие с други антиоксиданти: Глутатионът може да подсили функцията на други антиоксиданти, като витамин Е и витамин C, като така подобрява защитата на организма.

 3. Защита срещу оксидативен стрес: Глутатионът предпазва клетките от увреждания, причинени от свободните радикали, които могат да бъдат резултат от фактори като замърсяване и химически вещества.

 4. Подпомагане на храносмилателната система: Глутатионът може да помогне при различни проблеми, свързани с храносмилателната система, включително възпаления при гастрит, стомашна язва, панкреатит, чревни възпаления и болест на Crohn.

 5. Защита на бъбреците: Глутатионът може да предотврати анемия, свързана с промени в бъбреците.

 6. Подпомагане на бременността: Глутатионът играе важна роля в развитието на плода и плацентата. Той действа в плацентата, за да намали въздействието на замърсители върху развиващото се бебе.

 7. Участие в енергийния метаболизъм: Глутатионът се намесва в процеса на производство на енергия в клетките.

 8. Защита на черния дроб и сърдечно-съдовата система: Глутатионът помага при поддържането на оптимални нива на холестерол и защитава сърдечно-съдовата система.

 9. Роля в енергийния метаболизъм: Глутатионът участва в процесите на енергийния метаболизъм.

 10.  

Glutathione Reduced от Life Pro предлага множество ползи за организма и е важен за поддържането на общото здраве и функционирането на клетките.

 

Хранителна стойност в 1 доза (1 капс.):

Reduced L-Glutathione 250 mg

 

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по 1 капсула на ден.

 

 

Опаковка:

60 веган капсули

 

 

Количествено съдържание в една порция:

1 веган капсула

 

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!