MAP Muscle Aminos Life Pro

59,90 лв.
 • Марка: Life Pro

Life Pro Map 300 G. представлява научно изследвана формула, обединяваща в един продукт чисти и оптимизирани основни аминокиселини, насочени към постигане на идеален и ускорен мускулен растеж и развитие.

Life Pro Map 300 G. съчетава Master Amino Acid Pattern (MAAP), патентован и научно проектиран комплекс от незаменими аминокиселини, предназначени за подобряване на мускулния растеж. Този продукт осигурява тялото с точните хранителни вещества, необходими за оптимален растеж.

Трите четвърти от човешкото тяло са изградени от 20-те аминокиселини, които тялото използва за правилната си функциониране. Макар някои от тези аминокиселини да могат да бъдат произведени от организма, това не важи за всички. Всички незаменими аминокиселини трябва да бъдат налични в правилни количества, тъй като тялото не разполага с механизъм за съхранение и производство, когато са необходими.

Това прави добавките с протеини, аминокиселини, включително BCAA и MAP, изключително важни за спортисти и по-специално за бодибилдъри и атлети. LIFE PRO NUTRITION MAP 300 G. съдържа деветте незаменими аминокиселини, които организмът ни не може да произвежда и поради това трябва да ги придобиваме през храната или добавките. Този продукт гарантира, че няма да се стигне до недостиг, особено при елитните спортисти. Една доза от LIFE PRO MAP приблизително предоставя на организма същото количество незаменими аминокиселини, колкото биха били в 400 до 500 грама магро месо.

Life Pro MAP предлага множество предимства:

 1. Не изисква усвояване: Аминокиселините в MAP се транспортират директно до мускулите след прием, без да бъдат метаболизирани в черния дроб. Това означава, че те са незабавно на разположение за тялото.

 2. Без тежест и стомашен дискомфорт: MAP не предизвиква неприятни усещания в стомаха и тежест след прием.

 3. Спомага за мускулния растеж: Съдържа незаменими аминокиселини, които пряко участват в изграждането и поддържането на мускулната маса, създавайки анаболната среда, необходима за растеж и сила.

 4. Бърза абсорбция: За разлика от храни с високо съдържание на протеини или протеинови добавки, които изискват допълнителен метаболизъм, аминокиселините в MAP се абсорбират бързо и лесно от тялото.

 5. Максимално задържане на азот: MAP спомага за задържането на азот в мускулите, което подпомага мускулния растеж и възстановяване.

 6. Левцин: Включва левцин, който активира mTOR пътя, стимулиращ протеиновия синтез в мускулите. Този аминокиселин се абсорбира по-лесно от останалите.

 7. BCAA: Съдържа BCAA (разклонени аминокиселини), които са ключови за поддържането на мускулната маса и ускоряване на възстановяването след физически натоварвания.

 8. Подпомага глюкозните отлагания: МAP помага за поддържане на глюкозните отлагания като потенциален източник на енергия и така предотвратява умората.

 9. Намалява умората: Подпомага намаляването на умората по време и след тренировка, насърчавайки оптималното възстановяване след интензивни усилия.

 10. Помага за изграждане на мускули: MAP стимулира синтеза на протеини и предотвратява катаболизма, осигурявайки защита на мускулната маса.

 11. Помага за загуба на мазнини: Спомага за насърчаване на загубата на мазнини и намалява времето за възстановяване след тренировка.

 12. Подобрява физическото възстановяване: Повишава ефективността и подкрепя правилното развитие на мускулите.

 

Хранителна стойност в 1 доза (7.5 гр):

 

Дозиране и приложение:

Приемайте 7.5 гр (2 лъжички), разтворени в 250 мл вода, след тренировка и преди лягане.

 

Опаковка:

300 гр

 

Количествено съдържание в една порция:

7.5 грама

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!