Omega 3 Pro 3-TG 36/24 IFOS

56,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Омега-3 мастните киселини са есенциални мастни киселини, което означава, че трябва да се набавят чрез храната, тъй като тялото не е в състояние да ги синтезира само, което ги прави основният източник за набавянето им хранителни. На свой ред, това семейство мастни киселини се състои от ALA като прародител, от който се получават другите, EPA и DHA.

За какво е?
Въпреки това, превръщането на тази мастна киселина, известна като ALA в EPA и DHA, е много ограничено, особено при съвременните всеядни диети, което предполага необходимостта от консумацията й с диетата или в много случаи като добавка.

Понастоящем диетичните препоръки не се слушат от по-голямата част от населението, като се избират храни с ниско качество и нездравословни мазнини и се установява много лошо съотношение омега 3: омега 6, така че количеството омега 3 не е съизмеримо с оптималното здраве.

Омега-3 мастните киселини имат много важни биологични функции, тъй като помагат за образуването на тъкани като ретината или нервната тъкан, помагат за контролиране на възпалението, регулират триглицеридите и други метаболитни параметри, така че неадекватната им консумация може да бъде вредна за здравето.

Добавките с омега 3 обикновено идват от рибено масло, тъй като мазната риба е добър източник на тази мастна киселина в достатъчно количество и качество.

Въпреки това, ние често намираме на пазара омега-3 мастни киселини, които не отговарят на критериите за най-високо качество, тъй като те са представени в своята етил-естерна форма; въпреки това, въпреки че тази форма е стабилна, има по-ниска бионаличност, отколкото под формата на триглицериди, така че количеството на тези киселини, което се абсорбира, е по-ниско и следователно ползите от същата доза са по-ниски, тъй като има по-лоша смилаемост.

От своя страна, въпреки намирането на продукт в най-естествената му форма, която е триглицеридите, важно е този продукт да не се окислява, тъй като това би означавало по-малко усвоим продукт и с отрицателни последици за здравето. В този смисъл прецизният избор на суровина, заедно с авангарден сертификат на IFOS, гарантира висока бионаличност на омега 3 и най-високо качество, което е подложено на стриктни тестове и което го удостоверява като най-бионаличен и без окислени съединения, отрицателни за здравето.

За всичко това, в рамките на настоящите критерии, които гарантират качеството на добра омега 3, Omega 3 може да бъде поставена като върха на гамата, отговаряща на най-високите стандарти за хранително качество и технология, които настоящите научни доказателства ни поставят.

Предимства на Life Pro Omega 3 Pro IFOS:

- Помага срещу маркери на сърдечносъдов риск.
- Ефективен при контролиране на окислителното увреждане.
- Незаменим в множество човешки тъкани.
- Помага при някои хронични заболявания с възпалителен произход.
- Възможна помощ срещу офталмологични и невродегенеративни заболявания.
- Контрол на мускулните увреждания, предизвикани от упражнения.
- Допълва липсата на омега 3 в западната диета.
- IFOS сертификат за качество.

 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Fish oil 1000 mg
EPA 360 mg
DHA 240 mg
Vitamin E 10 mg

Начин на прием:

Препоръчителната доза е до 3 дневни хапчета по време на хранене (по едно хапче на всяко хранене, 1 g рибено масло с 360 mg EPA и 240 mg DHA за всяко хапче). Важно е да се съхранява в хладилно помещение и без пряка слънчева светлина върху продукта.

Ако приемате каквито и да било лекарства, консултирайте се с Вашия лекар, преди да приемете тази добавка.

Опаковка:

90 капсули

Количество в 1 доза:

1 капсулa

 

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!