Energy Drink Stamina Complex Life Pro

39,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Life Pro Stamina Energy Drink е добавка, специално създадена с оглед на геймърите, с цел подобряване на енергийните им нива, фокуса, издръжливостта и времето за реакция по време на продължителни часове игра.

Този продукт е проектиран за участие в електронни спортове и след успешният прием от страна на Youtubers, сега е достъпен за всички потребители.

Приемът на добавката по време на игра може да бъде критичен фактор за подобряване на уменията и възможностите на геймъра да постигне победа, тъй като тези задачи изискват високо ниво на енергия, концентрация и умствена издръжливост.

Защо да изберете енергийна напитка на прах пред течна форма? Изборът на енергийна напитка на прах предлага редица предимства пред течните енергийни напитки:

По-достъпно: Енергийните напитки на прах са по-достъпни, тъй като са по-икономични за производство. Съставът им включва точни дозировки от всеки компонент, като предлага предимството да се приготвят според индивидуалните нужди на потребителя.

Вкус:

Енергийните напитки в прахова форма се отличават с универсалността си, основно поради една причина - те предоставят възможност за контрол и адаптация на вкуса според индивидуалните предпочитания и желания. Сместа може да бъде приготвена с различно количество добавена вода, което води до по-концентриран и интензивен вкус или по-лек и разреден вкус.

Предимства на енергийните напитки за геймъри: Добавките, предназначени за геймъри, целят подобряване на техните умения. Благодарение на своя състав, те допринасят за повишаване на концентрацията, умствения фокус и представянето по време на игра:

  • Подобрено време за реакция.
  • Повишено ниво на енергия.
  • Подобрена памет.
  • Помага за справяне с умората и изтощението след продължителни игри.

В разлика от много други енергийни напитки в прахова форма, Stamina Energy Drink включва 200 мг безводен кофеин, считан за оптималното количество, което осигурява нужния тласък за концентрация и издръжливост. Това предотвратява нервозността и разсеянето, свързани с прекомерни количества кофеин, а също така предотвратява обратния ефект след няколко часа игра.

Eнергийната напитка Life Pro Stamina представлява нова алтернатива на стандартните енергийни напитки. Съчетава подбрани съставки в оптимални пропорции, подкрепени от научни доказателства, за подобряване на производителността.

Какво представлява Stamina Complex в Energy Drink? Stamina Complex в енергийната напитка представлява смес от три ключови съставки: безводен кофеин, L-тирозин и L-теанин, които съдействат за повишаване на физическата и психическа енергия. Този комплекс е предназначен за хора, извършващи дейности, които изискват интензивна енергийна подготовка, независимо дали става дума за физическо или умствено напрежение. Energy Drink Stamina Complex е идеален за увеличаване на издръжливостта, предотвратяване на умората и подобряване на умствения фокус по време на продължителни периоди от игра.

Състав на Energy Drink Stamina Complex:

L-теанин:

L-теанинът е аминокиселина, която се среща в зеления и черния чай. Научните изследвания подчертават ползите от приема на L-теанин за психическото и физическото здраве, като подобрява концентрацията и времето за реакция. Тази аминокиселина е известна и със своите невропротективни свойства.

Всяка доза от Energy Drink Stamina Complex предоставя 100 mg L-теанин.

L-тирозин:

Тирозинът е неесенциална аминокиселина, спомагаща за повишаване на производителността, ускоряване на процеса на възстановяване и намаляване на умората, причинена от тренировки.

Освен това, L-тирозинът е от съществено значение за синтеза на различни невротрансмитери, като допамин и различни хормони на щитовидната жлеза.

Всяка доза от Energy Drink Stamina Complex предоставя 2 г L-тирозин.

Кофеин без вода (caffeine anhydrous):

Energy Drink Stamina Complex включва безводен кофеин за бързо освобождаване.

Кофеинът е вещество, известно предимно със своите стимулиращи свойства върху централната нервна система. Този алкалоид, част от групата ксантини, стимулира бдителността, отлага умората и сънливостта, подобрява умствения фокус и повишава енергийните нива.

Всяка доза от Energy Drink Stamina Complex предоставя 200 мг кофеин.

 

Хранителна стойност в 1 доза (15 гр.):

L-tyrosine 2 g

L-theanine 100 mg

anhydrous caffeine 200 mg

 

Дозиране и приложение:

Разтворете 15 g (1 лъжица) във вода или сок (250 ml). Вземете 30 минути преди дейност, която изисква усилие или концентрация.

 

Опаковка:

300 грама

 

 

Количествено съдържание в една порция:

15 грама

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!