Synephrine 30mg 90 Vegancaps Life Pro

39,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Въпреки че научните изследвания са потвърдили, че този продукт е полезен за увеличаване окислението на мазнините, резултатите по отношение на спортните постижения все още не са убедителни до момента, така че се налага да има повече научни изследвания по този въпрос. Може да се окаже, че този продукт е полезен при определени видове дейности, но не и при други.

Подобно на това, различни учени предполагат, че при различни дейности, свързани с издръжливост, този продукт може да бъде ергогенна подкрепа за евентуално подобряване на производителността, свързана с икономия на глюкоза в черния дроб и мускулите, поради по-голямото използване на мазнини като енергиен източник за физическата активност.

P-Synephrine, въпреки че има сходен химически състав и механизми, подобни на ефедрин, за разлика от ефедрин, е легален и ефективен продукт, предназначен да подпомага загубата на мазнини.

Освен това правилната му употреба е доказано, че е безопасна в различни научни изследвания. Основното различие на p-синефрин спрямо ефедрина е наличието на хидроксилна група върху ароматния пръстен, която ограничава способността на p-синефрин да преминава през кръвно-мозъчната бариера. Тази бариера е сложна структура, която ограничава преминаването на различни вещества от кръвта към мозъка и служи като защитна система за мозъка.

P-синефринът, за разлика от други вещества като ефедрин, има ограничена способност да стимулира α1, α2, β1 и β2 адренергичните рецептори, които участват в регулирането на сърдечно-съдовната функция, произвеждайки по този начин по-малко адренергична активност. Въпреки това механизмът на действие на p-синефрин по отношение на подкрепата за загубата на мазнини се приписва на неговия липолитичен ефект, свързан с активирането на β3 адренергичните рецептори, което е свързано с ефект върху термогенезата.

Ефектите на p-синефрин, вместо да се проявяват чрез действие в централната нервна система, са предимно локални и периферни и влияят на нивото на мазнините в тялото на човека.

За резюме, въпреки че правилното хранене и физическата активност следва да бъдат в основата на всеки етап от загубата на мазнини, този продукт се е доказал като полезен за допълнителна подкрепа при загубата на мазнини, с ефекти като повишено окисление на мазнините и метаболизъм.

Ползи:

  • Подпомага отслабването.
  • Помага при намаляване на мазнините.
  • Ускорява метаболизма и намалява апетита.
  • Възможни подобрения в производителността.

 

Хранителна стойност в 1 капс.:

Dry extract of bitter orange 500 mg

P-synephrine 30 mg

 

 

Дозиране и приложение:

Дневната доза е 2-3 капсули (60-90 mg), разпределени през целия ден. При физическо натоварване този ден трябва да вземете една от капсулите 40-60 минути преди заниманието.

Прекомерната консумация може да причини дискомфорт, повишаване на кръвното налягане и тахикардия.

Ако страдате от някаква патология и/или приемате лекарства, консултирайте се с Вашия лекар преди да приемете този продукт.

 

 

Опаковка:

90 капсули

 

 

Количествено съдържание в една порция:

2 капсули

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!