Titan Gainer Life Pro

79,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Life Pro Titan е продукт, който демонстрира, че спортните добавки са достигнали напреднало ниво на еволюция. Тази добавка успешно комбинира редица съединения, които преди това трябваше да се приемат отделно, ако желанието беше увеличаване на мускулната маса с висока скорост или покачване на тегло с ефективни свойства.

Тя спада към категорията на така наречените "гейнъри", чиито основни цели са да позволят на потребителите да увеличат обема на тялото, постигайки растеж на чиста мускулна маса. Този процес изисква висок прием на хранителни вещества, което често може да бъде трудно постижимо само с обичайната диета.

Life Pro Titan е създаден, за да опрости тази задача максимално. Въпреки високите си калории, формулата на съставките, използвани в него, е наистина изненадваща, тъй като всяка от тях играе ключова роля при нарастването на мускулната маса.

Протеинът, разбира се, играе основна роля, тъй като е ключов макронутриент за развитието на мускулите. Протеините помагат да се предотврати катаболизмът, който може да доведе до разграждане на мускулните тъкани и намаляване на чистата мускулна маса. Освен това протеинът предоставя важна "горивна" енергия за мускулите и допринася за подобряване на мускулната сила и производителност.

Въглехидратите в Life Pro Titan също играят значима роля, като комбинират различни съединения с различни времена на усвояване и гликемични индекси, включително яйчно брашно, амилопектин и декстроза. Този подход осигурява продължително енергийно подпитване, позволявайки по-интензивни тренировки.

Life Pro Titan увеличава физическата производителност, подпомага разрастването на мускулите, улеснява нарастването на обема и включва L-глутамин, който подобрява периодите на възстановяване.

 

Предимствата на Life Pro Titan:

  • Предлага идеална комбинация от протеини, въглехидрати и L-глутамин.
  • Подходящ за хора, следващи обемни диети.
  • Повишава ефективността и подобрява процеса на възстановяване след тренировки.
  • Стимулира анаболните процеси, спомагайки за формиране и изграждане на нова мускулна маса.
  • Съчетава разнообразни видове въглехидрати, предоставяйки продължително и висококачествено енергийно подпитване.
  • Предотвратява катаболизма, запазвайки мускулната маса.

 

Хранителна стойност в 1 доза (100 гр.):

 

Дозиране и приложение:

Разтворете 100 g от продукта (1 дозатор = 40 g) в 400-450 ml вода или обезмаслено мляко. Препоръчително е да се приема 2 пъти на ден: 1 по време на хранене и 1 след тренировка.

 

 

Опаковка:

3 кг / 7 кг

 

 

Количествено съдържание в една порция:

100 гр

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!