Vitamin B12 Life Pro

29,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Какво представлява Life Pro Vitamin B12?

Life Pro Vitamin B12 е хранителна добавка, съдържаща витамин B12. Този витамин е водоразтворим, което означава, че не може да се натрупва в организма и изпълнява множество важни функции. За поддържане на здравето, витамин B12 трябва да бъде включен в нашата диета, било чрез храна, било чрез хранителни добавки.

Основно източник на витамин B12 са храните от животински произход. Това прави веганите и хората, следващи растителни диети, податливи на дефицит на този витамин, затова е важно да се приема в правилното количество.

Витамин B12 е със съществено значение за няколко важни процеси в организма, включително образуването на червени кръвни клетки, метаболизма на различни хранителни вещества за енергия и поддържането на здравето на сърдечно-съдовата и структурната система.

Какви са свойствата на витамин B12? Поддържането на оптимални нива на витамин B12 е от съществено значение за общото здраве и е неотменима добавка към растителните диети.

Витамин B12 изпълнява множество важни функции в организма, включително в метаболизма, централната нервна система и функционирането на сърдечно-съдовата система. Освен това той поддържа правилното функциониране на имунната система, участва в образуването на червени кръвни клетки и синтеза на ДНК. Важен е и в процеса на преобразуване на въглехидратите в глюкоза.

Life Pro Vitamin B12 предлага висока биодостъпност и не е токсичен. Този продукт е подходящ за вегани, тъй като е произведен чрез бактериален процес, и капсулите, използвани, също са вегански. Дефицитът на витамин B12 може да доведе до развитие на мегалобластна анемия.

Когато избирате добавка, важно е да се отдаде предпочитание на формата цианокобаламин, която е най-изследваната и не се свързва с токсичност. Освен това, тя е изключително устойчива на физически фактори.

 

Хранителна стойност в 1 доза (1 капс.):

Vitamin B12 1000 µg (40000% VRN*)

 

 

Дозиране и приложение:

Приемайте 2000 mcg цианокобаламин два пъти седмично (всяка капсула съдържа 1000 mcg).

С малки изключения добавките с витамин B12 трябва да се дават в две дози от 1000 mcg (1 капсула) два пъти седмично, за да се поддържат нивата в правилния диапазон и да се гарантира, че няма нужда да се притеснявате за диапазона на кръвните тестове.

Прилагането в две дози (2 отделни дни от седмицата) е по-ефективно от еднократното приемане.

 

Опаковка:

90 веган капсули

 

 

Количествено съдържание в една порция:

1 веган капсула

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!