Artilife Pro Glucosamine 90 Vegancaps Life pro

66,00 лв.
  • Марка: Life Pro

Фактори като неправилно хранене, седящ начин на живот или неадекватно управление на тренировъчното натоварване могат да доведат до появата на дискомфорт или преждевременна дегенерация на тъканите. Това може да доведе до общо неприятно усещане, болка или функционална неспособност дори за изпълнение на ежедневни дейности, като резултат от физически и психологически усложнения.

При решаването на този проблем ключово значение имат правилното хранене, доброто управление на физическата активност и ежедневната дейност, както и създаването на здравословни навици, при които в краен случай ефективна помощ може да окаже добавката.

Дизайнът на този продукт включва съставки, предоставящи противовъзпалителен компонент и регенеративен/антидегенеративен компонент благодарение на четири основни компонента и пети компонент, насочен към подобрение на бионаличността.

В съставките на ArtiLife Pro са включени съставки, предназначени за подобряване на дегенеративните симптоми на тъканите, които изграждат ставите ни. Това включва хондроитин сулфат и глюкозамин сулфат, които, при консумация в достатъчно количество и време, успяват да забавят прогресията на дегенерацията на ставните тъкани ефективно в сравнение с други активни съставки.

От друга страна, босвелията и екстрактът от кукума са традиционни лечебни съставки в Аюрведа, древната индийска медицина, където се използват векове. Най-новите изследвания на тези активни съставки показват, че и двете регулират положителни и ефективни механизми за намаляване на възпалението, помагайки в случаи на подуване на ставите или появата на хронични възпалителни състояния, които не изчезват с времето. Заедно с тях се включва и екстрактът от черен пипер, който подобрява бионаличността и усвояването на тези съединения, правейки ги много по-използваеми и полезни.

И, най-накрая, за да гарантира наличието на висококачествени материали, този продукт използва Cursol в екстракта от кумарин, заедно с Bioperine, патентован екстракт от черен пипер. Това осигурява бионаличен и ефективен продукт при лечението на болезнена симптоматика. В случая с Boswellia Serrata, продуктът гарантира наличието на 35% от AKBA, основната босвелиева киселина с противовъзпалителен ефект, с подкрепа от обещаващи научни доказателства за подобрение на тези споменати симптоми.

Ползи от Life Pro Artilife Pro Glucosamine:

  • Значителен противовъзпалителен ефект.
  • Помага срещу симптомите на остеоартрит.
  • Намалява болката в ставите.
  • Помага срещу дегенерацията на хрущяла.
  • Предотвратява прогресирането на дегенерацията на ставите.
  • Помага срещу болката, причинена от остро възпаление.
  • Дългосрочната му консумация намалява общото възпалително състояние.
  • Помага срещу артрит.

 


Хранителна стойност в 1 доза от 3 капсули:

Глюкозамин сулфат 1500 мг
Хондроитин сулфат 900 мг
Cursol 300 мг
Куркумин 6,3 мг
Сух екстракт от босвелия 198 мг
АКВА 59,4 мг
биоперин 31,5 мг
Пиперин 30 мг

 

Състав:

босвелия серата, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, куркумин (cursol®), екстракт от черен пипер (биоперин®)

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по 3 капсули дневно

 


Опаковка:

90 капсули

 


Количествено съдържание в една порция:

3 капсули

 

 

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

 

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!