NEED BCAAS & GLUTAMINE

79,00 лв.
  • Марка: NEED Health Project

BCAAS & GLUTAMINE by NEED® - продукт, който не трябва да пропускаш!

 

 

NEED® BCAAS & GLUTAMINE е комбинация от най-високия клас KYOWA ™ глутамин + BCAAS в съотношение 12: 1: 1

 

 

 

Оределението за аминокиселини с разклонена верига или BCAA съответства на три аминокиселини -  левцин, валин и изолевцин, които съставляват почти една трета от общата скелетна мускулатура. Те се считат за основни за мускулния растеж и възстановяване.

 

Глутаминът е перфектната аминокиселина за подобряване на възстановяването за спортисти, които са подложени на голяма енергийна консумация. BCAAS & GLUTAMINE от NEED® съдържат перфектната комбинация от BCAAS съотношение 12: 1: 1 и KYOWA ™ глутамин, действащи синергично за предотвратяване на катаболизма и мускулното разграждане. Подобряват растежа и възстановяването.

 

В допълнение, BCAAS & GLUTAMINE от NEED® е предназначен и за сублингвален прием (директно приемане през устата), получавайки по-голямо усвояване на продукта от лимфната система и ускорявайки неговата бионаличност.

 

За нашия екип R + D + I да направим страхотен продукт не беше достатъчно. Трябваше да бъде изключително вкусен и затова създадоха тези невероятни 5 вкуса.

 

 

  
ПРИДИМСТВА ПРИ ПРИЕМА НА NEED® BCAAS & GLUTAMINE
 
ПОВИШАВА СИЛАТА
ПОДОБРЯВА МУСКУЛНОТО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
СТИМУЛИРА АЗОТНАТА ЗАДРЪЖКА
СПОМАГА ЗА ПОКАЧВАНЕТО НА МУСКСУЛНА МАСА
МНОГО СИЛЕН СИНЕРГИЧЕН ЕФЕКТ НА СЪСТАВКИТЕ
5 УНИКАЛНИ ВКУСА

 
СЪСТАВ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА   Доза: 8 g  
L-Glutamine 3.36 g  
BCAAs 12:1:1 3.36 g  
L-Leucine 2.88 g  
L-Valine 0.24 g  
L-Isoleucine 0.24 g

 

 

 

Състав: L-Glutamine, BCAAs 12: 1: 1 (L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine), Flavours, Acidity regulator: E330, Acid: E334, Colour: E162, Acidity regulator: E500, Sweeteners: E960 and E955.

 

Предупреждения: Продукт за употреба при здрави възрастни. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното хранене. Не превишавайте посочената препоръчителна дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.
 
Алергени: Може да съдържа следи от зърнени храни, съдържащи глутен, мляко, яйца, соя, целина, серен диоксид и сулфити, риба, мекотели и ракообразни.
 
 
Начин на прием: Разтворете 1 мерителна лъжичка (8 грама)  във вода или друга напитка и приемайте преди / по време и след тренировка.
 

Опаковка: 300 гр.

 

NEED® BCAAS & GLUTAMINE е перфектен продукт за активни, спортуващи хора.

 

И мъжете и жените ще имат полза от приема на продукта, изрязаваща се в по-добро възстановяване, по-плътна мускулатура и незаменим помощник в постигане на целите.

 

 
КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ПРИЕМА НА  NEED® BCAAS & GLUTAMINE
 
 
 
Активни жени със спортен лайфстайл
 
 
Активни мъже със спортен лайфстайл
 
 
 
 
ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ, която предпазва тялото от катболните процеси!
 
 
 
 
Как работи  NEED® BCAAS & GLUTAMINE?
 

NEED® BCAAS & GLUTAMINE е продукт, създаден да подпомага работата на мускултите, да намалява времето за почивка и да регенирира мускулната тъкан по-ефективно.

 

Синергичния ефект на патентованата формула на глутамина Kiowa® и перфектната комбинация от 12:1:1 BCAAs предпазват мускулите от катаболните процеси, като дават превес на тези, които изграждат мускулна тъкан, чрез подобряване на азотния баланс.

 

ФОРМУЛАТА Е СЪСТАВЕНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ СУРОВИНИ

 
В NEED® ние държим да влагаме в нашите продукти най-иновативните съставки, с най-високо качество и в подходяща дозировка и съотношение.
 
 
 

 Kyowa® glutamine. Kyowa Hakko Kirin Co., Ltd., компания, основана през октомври 2008 г. като наследник на Kyowa Hakko Kogyo Co., Ltd., стъпвайки на богата база от изследвания, фокусирана в производството на аминокиселини, в момента е световен лидер в доставката на ферментирали  продукти като аминокиселини и нуклеинови киселини.

 

 

 

 

Формулата NEED® BCAAS & GLUTAMINE може да бъде приемана по различен начин, в зависимост от целите ви!

 

Сметесет 1 доза (8 гр.) i 200 мл вода или друга напитка или изсипете директно в устата, така ще си осигурите 90% директно усвояване.

 

Приемайте от 1 до 4 дози дневно. Като най-подходящото време за прием е ПРЕДИ - ПО ВРЕМЕ - СЛЕД ТРЕНИВКА и МЕЖДУ ХРАНЕНИЯТА

 

 
 
 
NEED® BCAAS & GLUTAMINE може да се приема за дълъг период без нужда от почивка. Нямат странични ефекти и тялото не се насища, съответно няма нужда да се прекъсва приема на аминокиселини, когато се тренира редовно.
 
 
 
NEED® BCAAS & GLUTAMINE В 5 НЕВЕРОЯТНИ ВКУСА:
 
Passion Fruit · Watermelon · Tropical Fruits smoothie · Pina Colada · Red Grape
 
 
 
 
 
 
КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ НАЙ-ВАЖНО ЗА  NEED® BCAAS & GLUTAMINE?
 
 
Мускулно възстановяване + Предпазване от катаболизъм =  Ефективни и резултатни тренировки

 

 
Научете повече за NEED® BCAAS & GLUTAMINE
 
КАК ДА ЗНАМ, ЧЕ NEED® BCAAS & ГЛУТАМИН Е ДОБЪР ЗА МОИТЕ ЦЕЛИ?
Само няколко дни след като започнете да приемате NEED® BCAAS & GLUTAMINE, резултатите ще започнат да се показват.
 
КОГА Е НАЙ-ДОБРО ДА СЕ ПРИЕМЕ?
Ние предлагаме различни начини за приемане на този продукт, смесен или директно сублингвален. Като дозировката може да варира от 1 до 4 пъти на ден, според целите. Мъжете, които търсят видимо покачване на мускулната маса и тренират тежко повече от 4 пъти седмично може да приемат до 4 доза дневно, дамите, които търсят по-добро възстановяване, тонус на мускулатурата могат да приемат 1-2 дози дневно.
 
МОГА ЛИ ДА ПРИЕМ, АКО ОБУЧАВАМ КЪСНИ ВЕЧЕРИ ИЛИ НОЩУВКИ?
Разбира се можете да.
 
ДОБРЕ ЛИ Е ДА ПРЕКРАТИТЕ ПРИ ПРИЕМАНЕ НА NEED® BCAAS & ГЛУТАМИН?
Приемът на аминокиселини винаги се препоръчва заедно с тежки тренировки за по-добро възстановяване на мускулите. Докато тренирате тежко не е нужно да прекъсвате приема на аминокиселини.
 
МОГА ЛИ ДА СЕ КОМБИНИРА С ДРУГИ ДОБАВКИ?
Да, можеш.

 

   
Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!