Vitamin D3 4000 IU Life Pro

25,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Въвеждането на допълнителни витамини на пазара на хранителни добавки е изключително добра новина за спортистите, тъй като недостигът на който и да е витамин може да се отрази сериозно на физическото им представяне и общото здравословно състояние. Затова Life Pro D3 4000 IU със зехтин се явява идеален избор, когато става въпрос за справяне с недостига на витамин D3.

По-специално, този продукт е обогатен с прекрасните свойства на зехтина, който с право се нарича "течно злато" поради неговите невероятни ползи за здравето.

Защо да изберете Life Pro D3 4000 IU със зехтин? Покриването на всички нужди за витамин D3 може да бъде предизвикателство, тъй като тези микронутриенти изпълняват множество важни функции в организма. Това ги прави от съществено значение, защото участват в разнообразни процеси, които оптимизират правилното функциониране на организма.

Витамин D3, предоставен от Life Pro D3 4000 IU със зехтин, е една от основните причини, поради които слънчевите бани са винаги препоръчителни при внимателно избягване на изгаряне. Това се дължи на факта, че излагането на кожата на слънчева светлина стимулира производството на витамин D3. Много от здравословните проблеми, които засягат предимно районите с по-малко слънчеви часове през годината, се свързват с недостига на витамин D3.

Без значение дали дефицитът е следствие на липса на слънчева светлина или за други причини, Life Pro D3 4000 IU със зехтин ще ви помогне да го компенсирате напълно.

Предимства на Life Pro D3 4000 IU със зехтин:

  • Предоставя допълнителен витамин D3.
  • Обогатен със зехтин.
  • Подобрява настроението.
  • Подпомага здравето на костите и ставите.
  • Намалява ставните болки.
  • Облекчава болките, които могат да възникнат след интензивно физическо усилие.


Хранителна стойност в 1 доза от 1 капсула:

Витамин D 100ug-4000 IU/2000 IU
Състав:

Върджин маслиново масло (olea europaea, плод), холекалциферол (витамин D), мека капсула (говежди желатин, овлажнител: глицерин и вода)

 

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по една капсула дневно на закуска

 

 


Опаковка:

90 капсули

 

 


Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!