Na-R-Ala 60 caps Life Pro

59,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Life Pro Essentials NA-R-ALA е отличен пример за това, че не всички спортни добавки трябва да са изцяло насочени към подобряване на физическите постижения, защото спортът включва много повече аспекти, включително благосъстоянието и здравето. В този случай става въпрос за продукт, който основно цели да защити организма от вредното въздействие на свободните радикали.

Свободните радикали са вещества, чието количество се увеличава поради вредни навици като консумация на алкохол или тютюн, но също така и от високоинтензивната физическа активност. Излишъкът на свободни радикали в организма може да предизвика проблеми, свързани с оксидативен стрес и клетъчно стареене, затова добавки като Life Pro Essentials NA-R-ALA са от съществено значение за високопроизводителните спортисти.

Освен способността си да премахва свободните радикали, R-алфа липоевата киселина позволява на антиоксидантното действие на витамините С и Е да бъде по-ефективно, удължавайки продължителността им в нашия организъм.

Life Pro Essentials NA-R-ALA разполага и с енергийна функция, тъй като подпомага преобразуването на глюкозата, за да може тя да се използва по-късно като енергия.

Ползите от Life Pro Essentials NA-R-ALA включват:

  • Предоставяне на R-алфа липоева киселина.
  • Подобряване на здравето на спортистите.
  • Борба с излишъка от свободни радикали.
  • Предотвратяване на оксидативен стрес.
  • Подобряване на действието на витамините С и Е.
  • Подпомагане на преобразуването на мастните киселини.
  • Съдействие при преобразуването на глюкозата в енергия.


Хранителна стойност в 1 доза от 2 капсули:

Na-R-ALA 360 мг
R-Ala 288 мг


Състав:

Натриева сол на алфа-липоевата киселина (NA-R-ALA), набухвател: микрокристална целулоза и антислепващ агент: магнезиев стеарат. Капсула (покривен агент: хидроксипропил метилцелулоза).

 

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по две капсули дневно, за предпочитане на празен стомах.

 

 


Опаковка:

60 капсули

 

 


Количествено съдържание в една порция:

2 капсули

 

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

 

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!