Evidenced Burner 720 mg 120 Vegancaps Life Pro

49,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Свойства и състав на Life Pro Evidenced Burner:

Кофеин: Кофеинът е химично вещество, което се среща в кафе, шоколад или гуарана. Той стимулира централната нервна система, подобрява физическите и когнитивни умения, намалява умората и прави човека по-силен и активен.

Ефектът му върху нервната система обяснява подобрената производителност, наблюдавана в спортовете за сила и издръжливост след прием на кафе. Този прием може да подобри също съкращението на мускулите чрез различни механизми, като например увеличаване на освобождаването на калций от саркоплазмичния ретикулум, подобряване на разпространението на нервните импулси или подобряване на обмена на йони в моторните единици.

Освен подобренията във физическия и когнитивен аспект, които кафеинът носи, се е доказал и като ефективно средство за насърчаване на изгарянето на мазнини в различни научни изследвания, където се отчита влияние върху подобряването на работоспособността, върху метаболизма, увеличаване на мобилизирането на мастните киселини и други.

Екстракт от зелен чай: Зеленият чай се произвежда от листата на растението Camellia sinensis и съдържа различни катехини. Сред тях епигалокатехин галат (EGCG) е най-фармакологично активното съединение. В in vitro изследвания се установява, че той действа, като инхибира пролиферацията и диференциацията на адипоцитите.

EGCG е доказано, че има положителен ефект върху окисляването на мазнините и загубата на тегло, като намалява телесното тегло. Научните изследвания показват, че окисляването на мазнините увеличава както в състояние на почивка, така и по време на физическа активност.

Един от предложените механизми за функционирането на катехините от зеления чай в увеличаване на окислението на мазнините е свързан с инхибирането на катехол-O-метилтрансферазата - ензим, който разгражда катехоламините, като например норадреналин и на този начин удължава освобождаването им чрез симпатичната нервна система.

Р-синефрин: Този продукт съдържа р-синефрин. Р-синефринът се среща естествено в кората на горчивия портокал, както и в много други цитрусови плодове. Той е протоалкалоид, който обикновено се използва в продукти, предназначени за насърчаване на окисляването на мазнини и спортната издръжливост.

Въпреки че р-синефринът е молекула с химичен състав и механизми, подобни на ефедрина, за разлика от последния, р-синефринът е легален и ефективен продукт, предназначен да подпомага загубата на мазнини.

Комбинацията от тези три продукта създава изключително ефективна синергия, която помага за изгаряне на мазнините.

 

Хранителна стойност в 1 доза (4 капс.):

Сух екстракт от горчив портокал 1336 мг
Р-синефрин 80 мг
Сух екстракт от зелен чай 800 мг
Полифеноли 784 мг
Епигалокатехини 400 mg
Кофеин 4 мг
Кофеин безводен 300 мг


Състав:
Сух екстракт от горчив портокал (Citrus aurantium L., плод), сух екстракт от зелен чай (Camellia sinensis (L.) Kuntze., листа) 0,5% кофеин, кофеин безводен и антислепващ агент: магнезиев стеарат. Капсула (покривен агент: хидроксипропил метилцелулоза).

 

 

Дозиране и приложение:

Тренировъчни дни: приемайте 2 капсули 40 минути преди физическа активност и 2 капсули между храненията.
Нетренировъчни дни: приемайте 4 капсули, разпределени през целия ден.

 


Опаковка:

120 капсули

 

 

Количествено съдържание в една порция:

4 капсули

 

 

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!