Glutamine Ajinomoto Life Pro

39,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Life Pro Glutamine съдържа глутамин от Ajinomoto®. Продуктът е произведен с патента на AJINOMOTO, световен лидер в производството на фармацевтични аминокиселини. Този патент гарантира използването на аминокиселини с изключително високо качество, предназначени за възстановяване след интензивни тренировки, които изискват сила и издръжливост, и най-вече за предотвратяване на катаболизма на мускулната маса.

L-глутаминът позволява контролиране на мускулната умора, като намалява нивата на киселини в тях, включително млечната киселина, която участва в съчетаването на мускулите. Тази аминокиселина е важна, защото участва и в синтеза на протеини; друга функция на L-глутамин е да предотвратява разграждането на мускулната маса.

L-глутаминът се смята за неесенциална аминокиселина, защото тялото може да я синтезира от други аминокиселини, като валин, изолевцин или глутаминова киселина. Въпреки това, при определени ситуации на физически или психологически стрес, травми, инфекции, интензивно обучение и др., консумацията на тази аминокиселина надхвърля способностите на организма да я синтезира в достатъчно количество.

Life Pro Glutamine Ajinomoto е идеалната добавка за спортисти, които искат да поддържат здравето и формата на своите мускули. Тя предоставя оптимално възстановяване и развитие на мускулната маса, като предотвратява катаболичния процес, който настъпва след интензивни физически натоварвания и може да доведе до разграждане на увредени мускули и клетки.

Ползите от Life Pro Glutamine Ajinomoto включват:

  • Оптимално възстановяване на мускулите и подобряване или предотвратяване на леки травми.
  • Забавяне на умората и изтощението.
  • По-добра сила и увеличение на мускулната маса.
  • Предотвратяване на катаболизма чрез насърчаване на синтеза на протеини и създаване на нови клетки.
  • Стимулация на хормона на растежа.

 

Хранителна стойност в 1 доза (5 гр):

L-глутамин Ajinomoto 5 гр

 


Състав:

Ajinomoto® L-глутамин (99,9 г. на 100 г.)

 

Дозировка и приложение:

Тренировъчни дни: Основната препоръчителна доза е 5 грама (1 мерителна лъжичка: 10 г), след тренировка.
Нетренировъчни дни: Можете да почивате или да продължите със същата доза.

 


Опаковка:

250 гр / 500 гр

 


Количествено съдържание в една порция:

5 гр

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!