Calcium + Vitamin D 120 Vegancaps Life Pro

49,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Calcium и Vitamin са две от основните съединения, които играят ключова роля в поддържането на различни структури на тялото, особено костите и зъбите, в оптимално състояние. За това калцият има нужда от витамин D, тъй като този витамин подпомага усвояването на калция.

Всяка доза от нашия продукт предоставя оптималното количество от 500 милиграма калций и 4000 IU витамин D, отговарящо на дневните ви нужди.

За спортистите наистина е от съществено значение да снабдяват тялото си с достатъчно калций и витамин D. Калцият им помага да предотвратят мускулните съкращения и да поддържат нервните импулси. Витамин D се произвежда естествено чрез излагане на слънцето, но неговият недостиг може да се случва, особено при различни метеорологични условия и в зависимост от вашата географска ширина. Важно е, тъй като витамин D повишава нивата на енергия и предотвратява умората и изтощението.

Свойства на Витамин D:

Витамин D е липосомален витамин със способността да насърчава абсорбцията на определени минерали, по-конкретно калция и фосфор.

В сътрудничество с калцията в "Healthy Calcium + Vitamin D," витаминът D регулира баланса на калция и фосфор в тялото. Той не само увеличава усвояването на калция, но и играе важна роля в регенерацията на повредени или счупени кости и в образуването на костната тъкан.

В допълнение, витамин D укрепва и поддържа здравето на имунната система, подобрява настроението, регулира нивата на инсулин в кръвта и участва в контролирането на кръвното налягане.

Недостигът на витамин D3 може да доведе до множество неприятни симптоми, които влияят на вашето общо здравословие. Липсата на този витамин може да ви накара да се чувствате уморени и изнервени, последвани от лошо настроение и депресия.

Свойства на Калция:

Калцият е минерал с жизненоважно значение за вашето тяло и играе решаваща роля в поддържането на вашата костна система в оптимално състояние. Този минерал е един от най-изобилно срещаните в организма.

Калцият има също изключително важна функция за провеждането на нервните импулси, които са от съществено значение за мускулните съкращения и функционирането на нервната система.

За спортистите, наличието на калций играе ключова роля в предотвратяването на мускулните спазми, които могат да се появят по време на физическа активност.

Какви са ползите от Life Pro Healthy Calcium + Vitamin D?

  1. Намалява риска от развитие на остеопороза и други заболявания, свързани с костите.
  2. Помага за предотвратяване на недостига на витамин D.
  3. Подобрява здравето на вашите кости.
  4. Помага за предотвратяването на мускулните съкращения по време на физическа активност.
  5. Подобрява настроението и общото ви благосъстояние.
  6.  


Хранителна стойност в 1 доза от 4 капсули:

Калций 500 мг (62,5% NRV*)
Витамин D 100 µg - 4000 IU (2000% NRV*)


Състав:
Калциев цитрат, набухвател: микрокристална целулоза, антислепващ агент: магнезиев стеарат и холекалциферол (витамин D). Капсула (покривен агент: хидроксипропил метилцелулоза).

 

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по 2 капсули на закуска и 2 капсули на вечеря.

 

 

Опаковка:

120 капсули

 


Количествено съдържание в една порция:

4 капсули

 

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!