NEED 4·SPEED

85,00 лв.
  • Марка: NEED Health Project

NEED® 4·SPEED® е мощна пред тренировъчна формула, подобряваща силата, концентрацията и ефективността по време на тренировка.

 

През 2018-та  NEED® представи мощна предтренировъчна формула пред света на спортното хранене. Екипът от експерти на NEED® и  Sergi Constance работиха много здраво, за да създадат този уникален и работещ продукт.

 

Преди създаването на формулата, ние направихме проучване от какво точно имат нужда сериозно трениращите атлети, съчетахме го с десетки клинични изследвания и резултатът е продукт, който предостява експлозивна енергия, подобрява издръжливостта и представянето по време на тренировка. Над 80% от хората, които тестваха продукта заявиха, че са повишили тренировъчните си показатели, мускулно напомпване и нива на енергия.  Но за нашия екип това съвсем не е достатъчно и целта ни беше да предоставим този страхотен продукт в още по-страхотни вкусове.

 

ЗАЩО NEED® 4·SPEED® ПОДОБРЯВА ПРЕДТАВЯНЕТО ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА?

За постигане на максимална ефективност в тренировката са необходими както физическа, така и психическа енергия. По същия начин е необходима концентрация, за да се възползвате от тази енергия и да установите стабилна връзка между ума и мускула. Тази връзка между ума и мускулите ще ви помогне да постигнете по-голяма интензивност в тренировките, тренирайки тялото си извън неговите граници.

 

В NEED® ние сме наясно, че предтренировъчните формули трябва да осигуряват всички тези предимства. Ето защо, ние сме проектирали 4 · SPEED® да благоприятства умствената концентрация и физическата сила, за да осигури несравнима интензивност, която помага на спортистите от всякакво ниво да максимизират тренировъчните си резултати.

 

 
ПОЛЗИ ОТ ПРИЕМА НА  NEED® 4·SPEED
 
ЗАБЪРЗВА МЕТАБОЛИЗМА
ЕКСПЛОЗИВНА ЕНЕРГИЯ И ЗАБАВЯНЕ НА УМОРАТА
ПОВИШАВА ИЗДРЪЖЛИВОСТТА
ПОДОБРЯВА КОНЦЕНТРАЦИЯТА И ФОКУСА
ПОДОБРЯВА ПРЕДСТАВЯНЕТО ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА
НАМАЛЯВА НЕОБХОДИМОТО ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ МЕЖДУ СЕРИИТЕ
 
 

NEED® 4·SPEED е продукт, подходящ за активно спортуващи мъже и жени!

 

С помощта на  NEED® 4·SPEED  ще постигнете най-доброто във вашите тренировки, благодарение на висококачествените патентовани съставки, които са включени във формулата в адекватни количества.

 

СЪСТАВ В ДНЕВНАТА ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗА        Доза: 10 g  
Beta Alanine 2000 mg  
Citrulline malate 750 mg  
L-Taurine 500 mg  
Ginseng dry extract 300 mg  
Alpha lipoic acid 50 mg  
Arginine Alpha ketoglutarato 1000 mg  
Rhodiola rosea dry extract 20 mg  
N-Acetil L-Tyrosine 250 mg  
Vitamin B6 25 mg 1785%*
Natural caffeine 300 mg  
Niacin 30 mg NE 187.5%*
Black pepper dry extract 2 mg  

*NRV: Nutrient Reference Value

 

Съставки: Beta Alanine (Carnosyn®), Maltodextrin, Flavour, Anti-caking agent: silicon dioxide, Arginine Alpha ketoglutarate, Citrulline malate, L-Taurine, Natural caffeine, Ginseng dry extract (Panax ginseng, root, 22% ginsenosides), N-Acetil L-Tyrosine, Colour: E162, Sweetener: E955, Alpha lipoic acid, Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6), Nicotinamide (Niacin), Rhodiola rosea dry extract (root, 3% rosavins), Piper nigrum dry extract (fruit, Bioperine®, 95% piperine).

 

Предупреждения: Продукт за употреба при здрави възрастни. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното хранене. Не превишавайте посочената препоръчителна дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца. Съдържа кофеин (300 mg / 10 g).
 
 
Алергени: Може да съдържа следи от зърнени храни, съдържащи глутен, мляко, яйца, соя, целина, серен диоксид и сулфити, риба, мекотели и ракообразни.
 
 
Начин на прием: Приемайте 10 грама от продукта, разтворени в 200 мл вода или друга напитка, 30 минути преди тренировка.

 

Опаковка: 300 гр.

 

 

NEED® 4·SPEED е подходящ за АКТИВНИ, СПОРТУВАЩИ мъже и жени, които търсят подобряване качеството на своята тренировка.

 

Благодарение на формулата  NEED® 4·SPEED ще може да вземете максимумът от вашите тренировки, като ги направите по-ефективни!

 

 

 

Как работи  NEED® 4·SPEED?
 

NEED® 4·SPEED е проектиран, за да достигнете максимална ефективност в тренировката, като доставя оптимални нива на енергия, издръжливост и мускулно напомпване. Формулата съдържа най-иновативните патентовани съставки, които да направят тренировката толкова ефективна: AKG Arginine, Bioperine® and Carnosyn®

AKG аргининът подобрява снабдяването с хранителни вещества на мускулите, увеличава васкуларизацията и напомпването на мускулите, докато комбинацията от патентованата съставка Bioperine® с другите съставки като кофеин, капсаицин и ниацин, подобрява устойчивостта при физически упражнения. Beta Alanine Carnosyn® повишава нивата на мускулен карнозин за продължителни периоди от време и увеличава буферния капацитет на мускулите. От там повишава издръжливостта, силата и намалява умората.

 

Във формулите на NEED® залагаме на най-качествените патентовани суровини, като ги комбинираме в адекватни пропорции и дозировка.
 
 
 
 
 

NEED® 4·SPEED е перфектната добавка за повишаване на концентрацията, фокуса, мускулната сила и мощност!

 

За да имате максимален ефект от продукта, приемайте  NEED® 4·SPEED 30 минути преди тренировка.

Ние препоръчваме да се прави пауза от 1 месец, след 2 месеца прием на продукта.

 

 

 

 

 NEED® 4·SPEED се предлага в два страхотни вкуса:

  Watermelon и  Peach , които НЕ СЪДЪРЖАТ ЗАХАР!

 
 
 
 

 
 

83% от хората, които участваха в тестването на формулата отбелязват подобряване на силата, енергията и фокуса след приема на продукта!

 

 

 

 

 

 

 

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!