Hybrid Melatonin 90 Vegancaps Life Pro

39,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Life Pro Hybrid Melatonin съдържа мелатонин с два типа освобождаване - бързо и продължително - иновативна формула, в сравнение с текущите на пазара, която гарантира спокойен сън.

Сред функциите, които мелатонинът изпълнява, има такива, които са толкова важни, колкото поддържането на правилните циркадни ритми, регулирането на циклите сън-бодърстване, контрола на енергията и гликемията, както и неговият силен ефект за намаляване на оксидативния стрес.

По този начин тялото почива голяма част от нощта, защото мракът стимулира производството на мелатонин, а слънчевата светлина го разгражда, създавайки ясно различими часове за почивка и възстановяване и часове на активност, свързани с излагането на слънцето.

Това обяснява защо мелатонинът е мощен съюзник в борбата с безсънието и проблемите, произтичащи от лош качество и количество на съня. Допълнителният прием на мелатонин помага за постигането на дълбок и продължителен сън.

Във връзка с хранителните добавки с мелатонин, много от наличните формули в момента освобождават мелатонина твърде бързо, което води до пик в кръвната захар през средата на нощта и като резултат, събуждане рано сутрин, което води до по-малко почивка.

Мелатонинът е много безопасна добавка, подкрепена от множество научни изследвания, като тяхният брой нараства с всеки изминал ден, за да стане една от най-изследваните добавки на пазара и важен помощник за подобряване на качеството на живот и здравето на населението.

Life Pro Hybrid Melatonin осигурява ефективен сън без дисбаланси и странични ефекти, подобрява здравето и качеството на съня ви.

Ползи от Hybrid Melatonin:

  • Продължителен нощен сън.
  • Подобрява латентността на съня (заспиваме по-рано).
  • По-добър качествен и дълбок сън.
  • Удължава часовете на сън.
  • Антиоксидантно действие.
  • Регулира циркадните ритми.
  • Невропротективен ефект.
  • Възможно подобрение на стреса и защита срещу натрупването на тегло и метаболитен синдром.

 

Хранителна стойност в 1 доза от 1 капсула:

Мелатонин 1,8 mg


Състав:
Запълващ агент: микрокристална целулоза, оризово брашно, антислепващ агент: магнезиев стеарат, мелатонин и мелатонин с удължено освобождаване. Капсула (покривен агент: хидроксипропил метилцелулоза).

 


Дозиране и приложение:

Приемайте по 1 капсула дневно 40 минути преди лягане.

 


Опаковка:

90 капсули

 


Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!