Taurine 1000 mg Life Pro

26,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Какво представлява тауринът от Life Pro? Неесенциалните аминокиселини са тези, които тялото ни произвежда естествено, без да е необходимо да се приемат чрез диета или храна. Въпреки това, с течение на времето, произведените количества намаляват.

Адекватната добавка с таурин може да осигури множество ползи и да помогне за поддържане на адекватни нива.

Те участват в голям брой физиологични процеси, включително производството на жлъчни соли, подкрепата на имунната система и антиоксидантната защита, регулирането на течностите и предоставянето на енергия по време на физическа активност.

Тауринът се намира в органите с висока нервна активност, като мозъка, мускулите и сърцето, и участва в нормалното им функциониране.

Въпреки че тауринът е аминокиселина и често се среща в стимулиращи напитки като част от съставката на кафето, той не издава стимулиращ ефект. Вместо това той допринася за подобряване на нивата на енергия и ефективност, без да дразни нервната система.

Ползи от Таурин: Тауринът предлага редица благоприятни ефекти на организма:

  1. Имунна подкрепа: Тауринът стимулира имунната система, спомагайки за производството на антитела чрез своите имуномодулиращи свойства. Освен това той разполага с антиоксидантни функции.

  2. Подпомагане на храносмилането: Тауринът участва в правилното храносмилане и секрецията на жлъчни соли.

  3. Подпомагане на психичното здраве: Тауринът е свързан с антидепресантни и анксиолитични свойства, особено по отношение на производството на Гама-аминомаслената киселина (Габа).

  4. Регулация на течностите и минералите: Тауринът помага да се поддържа балансът на течностите и регулира определени минерали. Той съдейства и за усвояването на мазнини и мастноразтворими витамини.

  5. Кардиопротекция: Тауринът допринася за опазване на сърдечния мускул и подпомага работата на нервната система.

  6. Регулиране на глюкозата: Тауринът улеснява въвеждането на хранителни вещества в клетките, което повишава нивата на глюкоза в тях и намалява нивата на инсулин в кръвта.

  7. Увеличаване на мускулната съкратителна способност: Тауринът увеличава съкратителната способност на мускулите, което позволява по-дълга и по-ефективна физическа активност.

  8. Намаляване на сковаността и мускулната болка: Тауринът оказва положителен ефект върху намаляването на мускулната скованост, болка и умора след физическо усилие.


Хранителна стойност в 1 доза от 2 капсули:

Таурин 2000 mg

 


Състав:

Таурин и антислепващ агент: магнезиев стеарат. Капсула (покривен агент: хидроксипропил метилцелулоза).

 


Дозиране и приложение:

Приемайте по една капсула два пъти дневно.

 


Опаковка:

90 капсули

 


Количествено съдържание в една порция:

2 капсули

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!