Tribulus Pro 90 Life Pro

42,90 лв.
 • Марка: Life Pro

Трибулус терестрис е вид растение, разпространен главно в студените климатични региони на Южна Европа, Азия и Северна Австралия.

Life Pro Tribulus е известен хранителен добавък, който е добре познат и широко използван заради своите положителни свойства. Сред тях се включва подпомагане на повишаването на либидото и нивата на тестостерон в организма.

Този продукт е изключително полезен за подобряване на сексуалното благополучие, а множество научни изследвания потвърждават ефективността му. Счита се за природен афродизиак и адаптоген, тъй като може да стимулира либидото както при мъжете, така и при жените.

Съставът на трибулус включва активни съединения, наречени сапонини, които подпомагат синтеза на хормони от хипофизата и стимулират клетките на тестисите да произвеждат повече тестостерон.

Life Pro Tribulus съдържа формула с 90% сапонини, които осигуряват енергия и жизненост през целия ден, а също така повишават нивата на либидото.

Този хранителен добавък от Life Pro има способността да увеличи ендогенната продукция на тестостерон, създавайки идеални условия за натрупване и растеж на мускулна маса.

Когато се съчетава с физическа активност, Life Pro Tribulus помага за увеличаване на естествените нива на тестостерон и постигане на желаните резултати. Повишеният тестостерон подпомага натрупването на мускулна маса и сила, което го прави идеален избор за тези, които имат подобни цели и търсят природен начин да ги постигнат.

Сапонините представляват група фитохимикали с молекулна структура, много подобна на тази на стероидните хормони в човешкия организъм, като естроген и тестостерон. Life Pro Tribulus е хранителна добавка, чиято формула съдържа 90% сапонини, предназначени да ви предоставят енергия и да помогнат на повишите нивата на тестостерон и либидото по напълно естествен начин.

Сапонините са част от групата на фитохимикалите и се характеризират с тяхната молекулна структура, която наподобява стероидните хормони в организма. Тази структура им позволява да стимулират и увеличат производството на тестостерон, като активират лутеинизиращия хормон, който има роля в регулирането на тестостероновите нива.

Преобладаващият сапонин, който се среща в Tribulus Terrestris, се нарича протодиосцин и обикновено представлява 40-45% от общото количество сапонини в растението.

Освен протодиосцин, в растението могат да се намерят и други сапонини като диосцин, диосгенин и псевдопротодиосцин.

Life Pro Tribulus се отличава със своята висока концентрация на сапонини, която достига 90%. Тази формула предоставя множество ползи, включително подобряване на енергийните нива и помагане за увеличаване на тестостероновите нива и либидото по естествен път.

Ползите от употребата на Life Pro Tribulus Terrestris са многобройни и включват:

 1. Засилване на растежа на мускулите без натрупване на мазнини.
 2. Повишаване на либидото.
 3. Увеличаване и подобряване на нивата на хормоните в организма.
 4. Регулиране на нервната система.
 5. Подобряване на качеството на почивката и съня.
 6. Подпомагане на грижата за простатата и отделителната система.
 7. Подобряване на настроението.
 8. Насърчаване на енергията.
 9. Намаляване на умората.

Life Pro Tribulus се отличава от другите продукти по няколко ключови аспекта:

 1. Гарантирана ефективност: Всички продукти на Life Pro са проектирани с оглед на постигането на 100% ефективност и отговарят на две задължителни условия - безопасност за здравето на потребителите и максимално доверие дори за най-взискателните клиенти.

 2. Актуализирани производствени процеси: Продуктите на Life Pro се произвеждат с адаптирани и постоянно актуализирани производствени процеси, които включват всички технически иновации в сектора. Това осигурява висок стандарт на качество.

 3. Внимателен подбор на съставки и суровини: Съставките и суровините, използвани в продуктите на Life Pro, се изследват внимателно, за да се гарантира най-високото качество и липса на аналоги на пазара. Това важи и за производствените методи, които се прилагат.

 

Хранителна стойност в 1 доза от 2 капсули:

Сух екстракт от Tribulus terrestris (90% сапонини) 2 гр

 

Състав:

Изсушен екстракт от трибулус терестрис (90% сапонини), антислепващ агент: магнезиев стеарат

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по 1-2 капсули дневно.

 


Опаковка:

90 капсули

 


Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!