Wild Ripped 90 Caps Life Pro

69,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Wild RIPPED е хранителна добавка, съдържаща кофеин, р-синефрин, екстракт от зелен чай (екстракт от цитрусов аурантиум) и фенилкапсаицин от патента на Axivite. Тази комбинация ще подкрепи изгарянето на мазнини чрез положителни ефекти като увеличаване на метаболизма, окисляване на мазнините, подобряване на физическите постижения и намаляване на апетита.

Кофеин: Кофеинът е ксантин, който се среща естествено в кафето, чая, шоколада или гуараната. Той стимулира централната нервна система, подобрявайки физическата и когнитивната производителност. Кофеинът действа като антагонист на рецепторите A1 и A2 на аденозин, намалявайки умората и сънливостта чрез инхибиране на намаленото освобождаване на допамин и норепинефрин, сред другите невротрансмитери.

Този ефект върху нервната система обяснява подобрението в производителността, което се наблюдава както при силовите, така и при издръжливостните спортове след прием на кофеин. Също така, добавянето на кофеин може да подобри мускулната контракция чрез различни механизми, като потенциране на освобождаването на калций от саркоплазмения ретикулум, подобряване на разпространението на нервните импулси или подобряване на обмена на йони в двигателните единици.

Освен физическото и когнитивното подобрение, което предизвиква кофеинът, неговото използване е доказано като помощно средство за изгаряне на мазнини в различни изследвания, където се наблюдават ефекти върху метаболизма и окисляването на мастните киселини.

Екстракт от зелен чай: Зеленият чай се произвежда от листата на растението Camellia sinensis, които съдържат различни катехини. Сред тях, епигалокатехин галат (EGCG) е най-фармакологично активната молекула в този състав.

Научно е доказано, че EGCG има положителен ефект върху окисляването и загубата на мазнини, като намалява телесното тегло. Различни научни изследвания потвърждават, че окисляването на мазнините се увеличава както в покой, така и при физически упражнения след прием на този продукт.

Един от предложените механизми за действие на катехините на зеления чай при увеличаване на окисляването на мазнините се свързва с инхибиращия им ефект върху ензимите, които разграждат катехоламините като норепинефрин, като по този начин удължават освобождаването му чрез симпатиковата активност на нервната система. Въпреки това са предложени и други механизми.

П-синефрин: П-синефринът е алкалоид, който се среща естествено в кората на горчивия портокал, както и в много други цитрусови растения. Този вещества се използва обичайно в спортни добавки, за да се увеличи окисляването на мазнините и спортната производителност.

П-синефринът, въпреки че има химически състав и механизми, подобни на ефедрина, за разлика от него е легален и ефективен продукт за подпомагане на изгарянето на мазнини.

П-синефринът разполага с малък капацитет за стимулиране на α1, α2, β1 и β2 адренергичните рецептори, които участват в регулирането на сърдечно-съдовата функция, и така произвежда по-малко адренергична активност. Въпреки това, механизмът на действие на п-синефрин, който да подпомага изгарянето на мазнини, се отнася към липолитичния ефект, свързан с активирането на β3 адренергичните рецептори. Тези рецептори се намират директно в мастната тъкан, така че п-синефринът упражнява своя ефект директно върху адипоцитите, без да е стимулиращо вещество, което да влияе на сърцето.

Фенилкапсаицин: Фенилкапсаицинът е емулсия на капсаицин с липидни помощни вещества, които увеличават биодостъпността му пет пъти. Фенилкапсаицинът може както да подобри производителността чрез аналгезичния си ефект върху нервната система, така и значително да увеличи окисляването на мастните киселини по време на аеробни упражнения с ниска интензивност. Освен това, фенилкапсаицинът има и други положителни ефекти, като намаляване на максималната сърдечна честота по време на тренировка и тенденция към намаляване на нивата на лактата. Фенилкапсаицинът може също така да увеличи усещането за ситост. Съобразно влиянието му върху производителността, фенилкапсаицинът може да увеличи обема на тренировката и броя на повторенията до достигане на мускулен отказ, което го прави идеален за използване като помощно средство преди високоинтензивни тренировки. Изглежда, че тези ефекти се осъществяват главно чрез взаимодействието на този съединение с рецепторите TRPV1.

Предимства на Life Pro Wild Ripped:

  1. Подпомага загубата на тегло: Life Pro Wild Ripped предоставя активни съставки, които насърчават тялото да изгаря мазнините като източник на енергия, помагайки ви да постигнете желаната телесна маса.

  2. Помага за загуба на мазнини: Съчетанието от съставки в тази добавка е насочено към активиране на метаболизма и увеличаване на окисляването на мазнините, което подпомага намаляването на мазнините в тялото.

  3. Повишава скоростта на метаболизма: С използването на Life Pro Wild Ripped може да очаквате подобрение на метаболичните процеси в организма си, което допринася за по-бързо изгаряне на калории.

  4. Намалява апетита: Тази добавка може да допринесе за контролиране на апетита, което ви помага да спазвате по-лесно диетичните си режими.

  5. Подобрено физическо представяне по време на високоинтензивни упражнения: Life Pro Wild Ripped може да повиши физическата ви издръжливост и енергия по време на интензивни тренировки, което ви позволява да постигате по-добри резултати.

Предупреждения:

  • Прекомерната консумация може да причини дискомфорт, болки в стомаха, главоболие, повишено кръвно налягане и тахикардия. Винаги спазвайте препоръчителното дозиране.

  • Ако страдате от заболяване и/или приемате лекарства, консултирайте се с вашия лекар преди да започнете да приемате този продукт. Вашият лекар може да ви даде подходящи съвети и насоки, за да се грижите за вашето здраве и безопасност.


Хранителна стойност в 1 доза (3 капс.):

Сух екстракт от горчив портокал 500 мг
Р-синефрин 30 мг
Екстракт от зелен чай 340 мг
Полифеноли 333 мг
Епигалокатехин 3-галат (EGCG) 167 мг
Кофеин 6.8 мг
Кофеин безводен 133.3 мг
Фенилкапсаицин aXivite 0,83 мг


Състав:

екстракт от горчив портокал (Citrus Aurantium L., Fruit) 6% синефрин, сух екстракт от зелен чай (Camila sinensis (L) Kuntze, leaves), 2% кофеин, кофеин безводен, микрокапсулиран фенилкапсаицин aXivite, набухвател: микрокристална целулоза и антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини. Капсула (покриващ агент: хидроксипропил метилцелулоза)

 

Дозиране и приложение:

Тренировъчни дни: Приемайте по една капсула 40 минути преди физическа активност.

Нетренировъчни дни: Приемайте по една капсула по всяко време на деня

 


Опаковка:

90 капсули

 

 


Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!