BCAA PRO 8:1:1 1000 mg Life Pro

54,90 лв.
 • Марка: Life Pro

BCAAs, или аминокиселини с разклонена верига, играят ключова роля в поддържането и нарастването на мускулната маса, както и в по-доброто възстановяване след тренировки.

Съставени са от аминокиселини с най-високо качество, с най-голям акцент върху левцин, който съставлява 8 части от тази комбинация. Валин и изолевцин се представят в съотношение 8:1:1.

Това специфично съотношение се счита за най-ефективно в насърчаването на натрупването на мускулна маса.

BCAA (левцин, валин и изолевцин) образуват почти третата част от мускулната тъкан. Тези три аминокиселини участват в процесите на протеинов синтез и в изграждането и формирането на мускулната маса, като в същото време помагат за възстановяването и намаляват умората.

Life Pro BCAA 8:1:1 създава анаболна среда в организма ви, като ви осигурява енергия, насочена към мускулната маса, и съдейства за намаляване на мазнините, като в същото време минимизира времето за възстановяване, умората и мускулната болка. Този продукт подобрява и ускорява физическото възстановяване, увеличава ефективността и насърчава правилното развитие на мускулите.

Сред тези аминокиселини, левцинът има най-голямо значение поради своите ефекти, въпреки че е силно подкрепен от другите две аминокиселини. Следователно, Life Pro BCAA 8:1:1 съдържа това съотношение, предлагайки 8 пъти повече левцин от останалите две аминокиселини.

Life Pro BCAA 8:1:1 е препоръчителен за спортисти, които желаят да подобрят времето за възстановяване след физически натоварвания, особено след издръжливостни тренировки.

Аминокиселините са тези компоненти, които съставят протеините и са съставени от дълги вериги, разделени на две групи.

Несъществените аминокиселини се произвеждат в организма ни, докато незаменимите трябва да бъдат приети чрез добавки или диета. В тази втора категория се включват трите аминокиселини, които образуват BCAAs.

Разклонените аминокиселини, или BCAA, са вид незаменими аминокиселини, като отличителната им черта е разклонената верижна структура.

Ползите от BCAA 8:1:1 на Life Pro са многобройни и важни за спортната и фитнес общност:

 1. Поддържане на мускулната маса: BCAA са съставни елементи, необходими за опазване и увеличаване на мускулната маса. Те допринасят за запазването на мускулната тъкан след тренировка и протеинов синтез.

 2. Ускорено възстановяване: BCAA са от съществено значение за ускоряване на процеса на физическо възстановяване след интензивни тренировки. Те помагат на мускулите да се възстановят по-бързо и да намалят умората.

 3. Оптимално съотношение 8:1:1: Съотношението 8:1:1 (левцин, валин, изолевцин) се счита за едно от най-оптималните за максимално насърчаване на растежа на мускулите.

 4. Гориво за мускулите: BCAA може да бъдат използвани като гориво, подпомагайки използването на глюкозата. Това води до отлагане на умората и предотвратява я.

 5. Положителен азотен баланс: Левцинът активира механизмите в организма и поддържа положителния азотен баланс, който е ключов за растежа на мускулите.

 6. Намаляване на умората и уврежданията: BCAA намаляват умората както по време, така и след тренировка, и насърчават оптималното възстановяване след интензивни усилия. Те също така намаляват риска от увреждания на мускулите.

 7. Подпомагане на синтеза на протеини: BCAA стимулират синтеза на протеини и предотвратяват катаболизма или загубата на мускулна маса.

 8. Бързо абсорбиране: Те се абсорбират бързо и ефективно, осигурявайки бърз достъп на аминокиселините до мускулните клетки.

 9. Помощ при загубата на мазнини: BCAA може да насърчат процеса на изгаряне на мазнини и да намалят времето за възстановяване след тренировка.

 10. Подобрено физическо възстановяване и ефективност: Използвайки BCAA, можете да подобрите вашето физическо възстановяване, да увеличите вашата ефективност и да подкрепите правилното развитие на мускулите.

С Life Pro BCAA 8:1:1 вие имате мощен инструмент, който не само помага за оптимизиране на физическия ви потенциал, но и поддържа здравето на мускулите ви.


Хранителна стойност в 1 доза от 4 капсули:

Съотношение BCAA 8.1.1 AMINOBOOST 4 г
L-левцин 3200 мг
L-изолевцин 400 мг
L-валин 400 мг


Състав:

L-левцин, L-изолевцин, L-валин и антислепващ агент: магнезиев стеарат. Капсула (покривен агент: хидроксипропил метилцелулоза).

 

Дозиране и приложение:

Приемайте 4 капсули след тренировка и още 4 капсули преди лягане


Опаковка:

200 / 400 капсули

 


Количествено съдържание в една порция:

4 капсули

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!