Gaba 90 Caps Life Pro

29,90 лв.
  • Марка: Life Pro

GABA или гама-аминомаслена киселина е аминокиселинен невротрансмитер, подобен на серотонина или допамина, с основната си функция да инхибира и намали невронната активност, което подпомага релаксацията, почивката и сън.

Тази молекула е способна да се произвежда естествено в нашето тяло. Тя действа като невротрансмитер и изпълнява инхибиторни функции, които предотвратяват прекомерната тревожност и помагат за успокояване на централната нервна система.

Важно е да се отбележи, че тази съставка не предизвиква сънливост, но значително подобрява качеството на почивката, като позволява на тялото и ума да се релаксират. Това е от съществено значение за постигане на дълбок сън.

Освен това GABA стимулира производството на хормон на растежа (GH), като насърчава покачването на мускулната маса и намаляването на мазнините. Тя подпомага релаксацията, намаляването на тревожността и помага за почивката и възстановяването, като подкрепя процесите на хормонална регулация и спомага за увеличаването на мускулната маса и намаляването на мазнините.

Life Pro Gaba има няколко ключови предимства:

  1. Насърчава състояние на релаксация и благополучие: Gaba е естествена добавка, която ефективно насърчава състояние на релаксация и спокойствие, помагайки да се преодолее нервното напрежение и стресът. Тя може да бъде полезна в стресови ситуации и моменти на тревожност.

  2. Бори се с нивата на стрес и тревожност: Доказано е, че добавките с Gaba намаляват нивата на тревожност и стрес, като ефективно подпомагат нашата ментална устойчивост. Това може да помогне на хората да се релаксират и подобрят съня си.

  3. Помага за поддържане на имунната система в добро състояние: Стресът и липсата на сън могат да подкопаят имунната ви система. Подкрепяйки имунитета си, Life Pro Gaba може да ви помогне да се предпазите от различни здравословни проблеми.

  4. Стимулира производството на растежния хормон: Тази добавка е препоръчителна за спортисти и хора, които изпълняват интензивни физически упражнения. Тя стимулира производството на растежния хормон, което може да подпомогне растежа на мускулната маса и намаляването на мазнините.

  5. Ползи за борба с депресията: Ниските нива на Gaba са често свързани с депресивни състояния. Добавката с Life Pro Gaba може да подпомогне увеличаването на нивата на Gaba в организма и да бъде природен съюзник в борбата с депресията.

  6. Намалява високото кръвно налягане: Доказано е, че Gaba намалява високото кръвно налягане, въпреки че все още се провеждат изследвания, за да се потвърди неговата ефикасност.

Life Pro Gaba предоставя естествен начин за подпомагане на физическото и менталното здраве, като насърчава релаксацията и създава състояние на добро самочувствие.

 

Хранителна стойност в 1 доза от 1 капсула:

Гама-аминомаслена киселина 750 mg


Състав:

Гама-аминомаслена киселина (GABA), набухвател: микрокристална целулоза и антислепващ агент: магнезиев стеарат Капсула (покриващ агент: хидроксипропилметилцелулоза).

 

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане половин час преди лягане.

 


Опаковка:

90 капсули

 

 


Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!