HepaPro 120 Caps Life Pro

66,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Hepapro е хранителна добавка, съдържаща N-ацетилцистеин (NAC), екстракт от бял трън и Cursol куркума. Тази формула е предназначена за хора с високи нива на оксидативен стрес или тези, които са били изложени на токсични вещества.

Черният дроб изпълнява множество важни функции в организма, включително метаболизъм на токсини и лекарства, обработка на храната и производство на важни хранителни вещества. Нарушения в черния дроб могат да възникнат по различни причини, включително автоимунни заболявания, излагане на токсини и лекарства, вирусни инфекции и хронични увреждания.

Съставките в Hepapro се избират специално, за да подпомогнат нормализирането на функцията на черния дроб и да помогнат в борбата с хепатотоксичността. Те насърчават повишената продукция на вътрешни антиоксиданти и помагат в контролирането на оксидативния стрес.

Свойства и състав на Life Pro Hepapro:

N-ацетилцистеин (NAC) NAC подпомага увеличаването на синтеза на вътрешни антиоксиданти. Приемът на NAC помага за контролиране на оксидативния стрес в организма чрез алтернативни механизми. Този метод представлява интересен начин за повишаване на нашата вътрешна антиоксидантна защита в ситуации на повишен органичен стрес.

Когато се приема NAC, цистеинът действа като ограничаващ агент в синтеза на глутатион, по-специално върху метаболитите, генерирани от токсичния стрес.

Бял трън Белият трън е растение, традиционно използвано в различни региони на Азия, Европа и Индия.

Основните му ефекти се дължат на съдържанието на силимарин. Силимаринът съдържа смес от активни съставки, като най-важният е силибинин. Силибининът е отговорен за основните му ефекти.

Смята се, че силимаринът има положителен ефект върху метаболизма, холестерола и чернодробните ензими, които могат да бъдат нарушени. Следователно приемането на силимарин може да помогне за контролиране на функционалния дисбаланс на черния дроб и оксидативния стрес, както и за намаляване на основните симптоми на дегенерацията на черния дроб.

Куркума (Cursol®) Куркумата е растение, известно със своите широки антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Това е полифенол, намерен в корена на растението, което се използва в традиционната медицина в продължение на столетия. Cursol е патентован и гарантира качество и бионаличност.

Какви са предимствата на Hepapro?

  • Стандартизиран в активните съставки, които са доказали своята ефективност.
  • Ефективен при лекарствена или токсична експозиция.
  • Увеличава синтеза на глутатион.
  • Подобрява ендогенната антиоксидантна функция.
  • Помага за контролиране на оксидативния стрес.
  • Подобрява параметрите на чернодробната функция.

 


Хранителна стойност в 1 доза от 1 капсула:

N-ацетил цистеин 299 мг
Сух екстракт от кардо мариано 208 мг
Силимарин 166 мг
Силибин 62,5 мг
Cursol® Сух екстракт от куркума 125 мг
Куркумин 2,63 мг


Състав:
N-ацетил цистеин, сух екстракт от бял трън (Silybum marianum (L.) Gaertn., семена) 80% силимарин, пълнител: микрокристална целулоза, сух екстракт от куркума Cursol® (Curcuma longa L., коренище) 2,1% куркумин и антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини. Капсула (покриващ агент: хидроксипропилметилцелулоза).


Дозиране и приложение:

Приемайте по две капсули дневно, за предпочитане по време на хранене.

 


Опаковка:

120 капсули

 

 


Количествено съдържание в една порция:

2 капсули

 

 

 

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

 

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!