BURN 1 [STARTER] - 100 caps KT SportLine

80,00 лв.

KT SportLine BURN 1 [STARTER] - 100% натурален продукт, който подпомага по-ефикасното изгаряне на мазнините.

  • Подобрява изгарянето на мазнините при физическа активност!
  • Дарява енергия и тонус в ежедневието!
  • Помага за изхвърлянето на излишната вода!
  • Повишава силата и издръжливостта по време на физическо натоварване
  • БЕЗ СТИМУЛАНТИ - не предизвиква нервност, не увеличава кръвното налягане и пулса
  • 100% натурални съставки

KT SportLine BURN 1 [STARTER] ще играе ролята на основен партньор в качественото оформяне на вашето тяло. Той се насочва към проблемните области, помагайки ви да превърнете меките сантиметри в твърди милиметри, докато същевременно снабдява тялото с енергия. Звучи добре, нали? Този продукт представлява един ефективен билков фет бърнър.

Базиран на упоритата работа на екипа, стоящ зад производството на продукта KT SportLine BURN 1 [STARTER], той е създаден с цел да промени вашия метаболизъм, правейки го по-бърз и по-ефективен. Вместо да складирате мазнини, ще развиете хармонична физика. Този продукт ще снабдява тялото ви с най-добрата подкрепа за достигане на поставените цели.

KT SportLine BURN 1 [STARTER] подпомага процеса на изгаряне на мазнините и по този начин зарежда организма с енергия, независимо колко драстична диета спазвате.

Кой твърди, че трябва да чувствате умора, когато сте на ограничен хранителен режим?

Тази представа не отговаря на истината. Посредством стимулирането на изгарянето на мазнините, KT SportLine BURN 1 [STARTER] освобождава значително количество енергия по време на тренировка - със сигурност ще почувствате ефекта!

Активните съставки в KT SportLine BURN 1 [STARTER], включващи L-карнитин, сух екстракт от зелен чай, сух екстракт от гуарана, сух екстракт от бяла бреза и Цейлонска канела, имат удивителен и комплексен ефект, който действа в хармония с вашето тяло и в същото време увеличава необходимото количество калории. Това ще доведе до по-ефективното им оползотворяване, поради което организмът няма да изпитва нужда от складирането им под формата на излишна мазнина.

Съдържащите се в продукта вещества, намаляващи апетита към сладкото, ще ви помогнат да усмирите желанието си за захар.

Наличието на натурален екстракт от бяла бреза помага за изхвърлянето на излишната вода и предотвратява натрупването на нова.

KT SportLine BURN 1 [STARTER] не само ще ви предпази от увеличаване на килограмите, но и ще ви избави от чувството на глад. Тъй като изгаря резервите на организма, няма да изпитвате нужда от енергия. В същото време неговите ефекти, оптимизиращи метаболизма, ще подобрят общия ви храносмилателен процес.


Хранителна стойност е в 1 доза (1 капсула 900 мг):

Л-карнитин 600 мг
Зелена чай сух екстракт 100 мг
Гуарана сух екстрат 50 мг
Бяла бреза сух екстрат 100 мг
Цейлонска канела 50 мг

 

 

Дозиране и приложение:


В ден със спорт приемайте 2 до 3 капсули 20-30 минути преди спорт и още 1 до 2 капсули сутрин или ранен следобед според това,по кое време спортувате.

В ден без спорт приемайте 1-2 капсули сутрин преди закуска и още веднъж ранене следобед.

Приемайте всяка доза с пълна чаша вода.

 

 


Опаковка:

100 капсули / 100 дози

 

 

Количествено съдържание в една порция:

1 капсула (900мг)

 

 

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!