Магнезиев цитрат + VIT B 1-6-12 1000 Mg/60 таб. KT HealthLine

40,00 лв.
  • Марка: KT HealthLine

Представяме ви първия продукт от серията KT HealthLine, а именно Magnesium Citrate + VIT B 1-6-12 1000Mg/60 таблетки.

Магнезият е изключително важен минерал за всеки клетка в човешкия организъм. Той играе ключова роля в енергийния метаболизъм, синтеза на протеини, транспортирането на нервни импулси през нервно-мускулните синапси, както и във взаимодействието на калция със зъбите. Magnesium Citrate + B 1-6-12 от KT HealthLine подпомага усвояването на калция, участва в костния растеж и е необходим за над 300 ензимни реакции, както и за производството на вътреклетъчна енергия.

Този продукт положително влияе на функцията на половата система, като разширява доброкачествените кръвоносни съдове. Той спомага за намаляване на кръвното налягане и разширяване на бронхите при заболявания на дихателните пътища. Активният физически и психически стрес увеличава нуждите на тялото от магнезий. Този минерал участва директно в множество мозъчни процеси като невротрансмитер, като намалява стреса, подобрява съня и спомага за подобряване на настроението и спокойствието. Магнезий е от изключително значение за спортистите, тъй като помага за отпускането на мускулните влакна, предотвратява крампите, подобрява мускулните съкращения и е важен за образуването на ензими, които участват в процесите на възстановяване и усвояване на хранителните вещества.

Защо да изберете Magnesium Citrate + B 1-6-12 от KT HealthLine? KT HealthLine предлага магнезий под формата на цитрат, мощна форма с органичен източник, който има висока биоактивност и потентност. Така не само получавате този важен минерал в голямо количество, но и под форма, която се усвоява пълноценно в организма.


Хранителна стойност в 1 доза от 1 таблетка

Магнезиев цитрат - 1000мгМагнезий от магнезиев цитрат 160мг )
Витамин B 1 - 14мг
Витамин В 6 - 10мг
Витамин В 12 - 50мкг

 

 

Дозиране и приложение:

Една доза (1 таблетка) вечер преди сън.

 

 

Опаковка:

60 таблетки/ 60 дози

 

 

Количествено съдържание в една порция:

1 таблетка

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!