NEED Fat Burning Stack

232,00 лв. 198,00 лв.
  • Марка: NEED Health Project

NEED Fat Burning Stack съдържа трите най-мощни продукта за изгаряне на мазнини, които приети заедно давата уникални резултати!

Постига се изчистена от мазнини и задържана вода фигура с минимални усиля, благодарение на мощните съставки на трите продукта. 

* Горене на мазнини

* Изхвърляне на излишната вода

* Намаляване на апетита и усвояването на въглехидратите

 

 

NEED THERMO·FU3L e мощен термогенен фет бърнер, който стимулира процесите за изгаряне на телесни мазнини. Когато приемът му се съчетае с ниско калорийна диета и спорт, ефектът е изключително бърз и видим! Буквално с дни тялото се променя и мазнините изчезват.

Приема се два пъти на ден - сутрин и след обяд. Ако спортувате единия прием да е непосредствено преди тренировката.

 

NEED DIURE·6 премахва излишната вода и мазнини под кожата и мускулите. В допълнение, DIURE · 6® гарантира допълнително електролитния баланс, нужнен за правилното функциониране на вашия метаболизъм, като същевременно поддържа стабилно кръвното налягане, гарантирайки, че ще се отървете само от това, от което не се нуждаете, а не да се обезводните, изхвърляйки нужната дова и предизвиквайки дехидратация.

 

NEED 0·CARBS е мощен, единствен по рода си продукт, който ефективно и напълно натурално блокира усвояването на въглехидратите! Намалява апетита и е префектен за включване в началото на вашата диета. Обикновено първите дни са най-трудни и с такъв помощник няма да се притеснявата дори да си хапвате малко повече въглехидрати, докато свикнете и ги намалите до степен, нужна ви за да сте в калориен дефицит. За щастие продукта също така спомага за намаляването на апетита.

 

Тази комбинация от 3 страхотни продукта на NEED ви гарантира уникални резултати, разбира се когато се съчетае с нискокалорийно хранене и активност.

 

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!