Зелен Чай с Какао 100 мл Cvetita Herbal

39,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

Ползите от употребата на Зелен Чай с Какао са многостранни и подчертават значението му за поддържане на общото здраве и благосъстояние:

  1. Стимулира отделителната система: Зеленият Чай с Какао подпомага естествените процеси на отделителната система, като подобрява функциите на бъбреците и пикочния мехур.

  2. Укрепва двигателната способност на организма и нервната система: Активните съставки в екстракта от Зелен Чай с Какао допринасят за подобряване на двигателната способност и подкрепят здравето на нервната система.

  3. Влияе благотворно при очни болести и засилва зрението: Зеленият Чай и какаото съдържат антиоксиданти, които могат да помогнат при поддържането на зрението и предпазването от различни очни проблеми.

  4. Регулира баланса между алкалите и киселините в организма: Зеленият Чай с Какао може да помогне при регулирането на pH баланса в тялото, като поддържа здравословното съотношение между алкални и киселинни състояния.

  5. Поддържа нормалната дейност на сърцето и е полезен за хора с високо кръвно налягане: Зеленият Чай е свързан с положителни ефекти върху сърдечно-съдовата система, като помага за поддържане на нормалната функция на сърцето и може да бъде полезен при високо кръвно налягане.

  6. Прочиства кръвта и кръвоносните съдове: Антиоксидантите в Зеления Чай с Какао могат да помогнат в процеса на пречистване на кръвта и укрепване на кръвоносните съдове.

  7. Препоръчва се за пушачи, защото спомага за по-бързото изхвърляне на вредни вещества, натрупани след продължително тютюнопушене: Зеленият Чай с Какао може да бъде полезен за пушачите, тъй като подпомага бързото изхвърляне на токсини, свързани с тютюнопушенето.

  8. Изследвания показват, че зеленият чай дори помага срещу образуване на ракови клетки в организма: Зеленият Чай с Какао, съдържащ антиоксиданти, може да има защитно действие срещу образуването на ракови клетки, както подкрепят научните изследвания.

Дълголетието и здравето са, вероятно, най-големите стремежи и желания на всеки човек. Защото без тях, всички останали постижения и радости губят своя смисъл. Като всяко желание и стремеж, те изискват усилия от наша страна, за да бъдат култивирани за по-дълго.

За да ви помогнем с тази задача, ние старателно създадохме течен екстракт от Зелен Чай с Какао – комбинация, която е гарантирана глътка тонус за всеки нов ден и за всяко ваше ново начало.

Резултатите от дългогодишните изследвания на свойствата на Зеления чай безспорно го поставят на едно от първите места в списъка на билките, носещи славата на глобални помощници за укрепване на здравето и постигане на дълголетие.

Зеленият чай е мощен антиоксидант, забавящ стареенето, като спомага за неутрализиране на свободните радикали в човешкото тяло.

Употребата на Зелен чай стимулира производството на хормона норадреналин, който помага за бързото изгаряне на калории. Зеленият чай съдържа полифеноли, които разтварят триглицерините в черния дроб и тънките черва, водейки до намаляване на теглото и телесните мазнини.

Какаото, известно на хората векове наред, не само добавя екзотичен вкус на екстракта от Зелен чай, но и подсилва цялостния му ефект, помагайки ви да се справите с умората, натрупана в нас.

Какаовите зърна са богати на много минерали като магнезий, калций, желязо, цинк, мед, калий и манган, както и на витамини A, B1, B2, B3, B5, C, E и теобромин.

В разлика от кофеина, теоброминът не повишава работоспособността, но подпомага по-бързото възстановяване на физическите сили след интензивно натоварване.

Благодарение на стимулиращото въздействие на теобромина върху централната нервна система, съчетано с голямата калоричност и малките количества кофеин в какаото, този екстракт помага при преумора и продължително напрежение.

Богат на флаваноли, какаото предотвратява жизненозастрашаващите увреждания на кръвоносните съдове, свързани с диабета, при ежедневна употреба.

Така, чрез умело съчетаване на всички полезни свойства на зеления чай и какаото, получихме естествен тонизиращ екстракт от Зелен чай с Какао, идеален за всяко начало на вашия активен ден.

Зеленият чай с какао е идеален за спорта, предоставяйки не само вкусно удоволствие, но и цялостно подобрение на енергията и изгарянето на мазнини.

Екстрактът от Зелен Чай с Какао намира изключително важно приложение в областта на активния спорт, като се явява успешен и, най-вече, полезен заместител на вредните продукти за изгаряне на мазнини.

Приемът на Зелен Чай с Какао стимулира безвредно и ефективно изгарянето на мазнини. Благодарение на термогенния ефект, който се постига по време на тренировка, калориите се изгарят двойно по-ефективно в сравнение с обикновената тренировка. Екстрактът от Зелен Чай с Какао не само подпомага процеса на изгаряне на калории, но също така може да бъде използван като предтренировъчен продукт, като повишава тонуса, енергията и желанието за движение.

Този уникален продукт предоставя несравнен термогенен ефект, който подпомага активните хора в постигането на по-добри резултати при тренировки. Съчетавайки благоприятните свойства на Зеления Чай с енергизиращите качества на какаото, този екстракт е перфектният спътник за вашата спортна дейност, предоставяйки ви нужната енергия и поддържайки процеса на изгаряне на мазнини в пълна сила.

 

Хранителна стойност в една доза от 3 мл:

Green Tea Leafs-338 mg
Cocoa-112 mg

 

 

Дозиране и приложение:

Приемайте 3 ml сутрин след закуска.


Опаковка:

100 мл

 

Количествено съдържание в една порция:

3 мл

 

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!