Левзея Макс 100 мл течен екстракт Cvetita Herbal

69,00 лв.
 • Марка: Cvetita Herbal

Цветита Хербал Левзея Макс е продукт с дългогодишна история в областта на спортното възстановяване и подпомагане на общото благосъстояние.

Левзеята е растение, изобилстващо в лечебни свойства от различен характер. Нейното приложение е широко – както в народната, така и в научната медицина. Екстрактът от левзея се явява природен адаптоген, помагащ на организма да се справи с физическото и психическо напрежение и стрес. Продуктът може да се включи в ежедневната рутина като активен тоник за енергия и положително настроение. Руските спортисти делят, че всеки, който е опитал екстракт от левзея, е готов да се откаже напълно от употребата на анаболни стероиди.

 • Подобрява Обработката и Усвояването на Хранителните Вещества: Левзея Макс е подходящ за високобелтъчни диети, като подобрява усвояването на протеините и ускорява възстановяването след тренировки.

 • Стимулира Мускулния Растеж и Изгаряне на Мазнини: Продуктът подпомага мускулния растеж и придава естествена форма на мускулатурата, като стимулира изгарянето на мазнини.

 • Подобрява Дейността на Мозъка: Левзея Макс засилва концентрацията и рефлексите, подобрявайки общата дейност на мозъка.

 • Адаптоген при Стресови Ситуации: Препоръчва се при всякакъв вид стрес, като изявен адаптоген, способен да помогне при ежедневното натоварване.

 • Естествен Афродизиак: Левзея Макс засилва половата активност, либидото и потентността, като действа като естествен афродизиак.

 • Увеличава Физическата Издръжливост: Продуктът допринася за многократно увеличение на физическата издръжливост.

Цветита Хербал Левзея Макс е създаден, за да бъде ваш подкрепител в стремежа ви към здравословен начин на живот и оптимална физическа форма.

Левзея Макс: За Енергия и Здраве в Живота

Левзея Макс не е просто енергизиращо средство за спортуващите – това е ключът към поддържане на енергия и издръжливост във всеки аспект на живота. Екстрактът не само предоставя сили, необходими за активен начин на живот, но и подпомага лесната адаптация към промените в околната среда.

Благоприятни Влияния за Здравето:

 • Подобрява Настроението и Засилва Апетита: Левзея Макс има тонизиращ ефект, който помага при отпадналост, депресия, раздразнителност и главоболие, като едновременно засилва апетита.

 • Фокусиране и Памет: Спомага за фокусирането и повишава точността на паметта, което прави продукта подходящ за хора, които са подложени на умствено напрежение.

 • Поддържа Здравето на Важните Органи: Левзея Макс улеснява дейността на черния дроб, сърцето и мозъка, като подобрява кръвообращението и нормализира съдържанието на хемоглобин в кръвта, както и регулира кръвното налягане.

 • Болкоуспокояващ Ефект: Предоставя болкоуспокояващ ефект независимо от мястото на болката, ускорява зарастването на рани и фрактури.

 • Бързо Възстановяване след Боледуване: Помага за по-ефективно и бързо възстановяване след боледуване, предлагайки силно детоксикиращо действие при хранителни или алкохолни натравяния.

 • Благоприятно въздействие върху Репродуктивната Способност при Жените: Доказано е, че левзеята подпомага подобряването на репродуктивната способност при жените.

С Левзея Макс не само ще заредите тялото си с енергия, но и ще инвестирате в по-здравословен начин на живот и устойчивост на всякакви предизвикателства.

 

Хранителна стойност в 1 доза (3 ml.):

Leuzea Carthamoides 600 mg

 


Дозиране и приложение:

За подобряване на ежедневието може да се приема по 3мл. (1 капачка) по веднъж на ден.
При спортисти може да се приема до два пъти на ден.
При високо белтъчни диети е добре да се приема по два пъти на ден по 3мл. един час преди храна.

 

Опаковка:

100 мл

 

Количествено съдържание в една порция:

3 мл

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!