Левзея Макс 60 табл. Cvetita Herbal

59,00 лв.
 • Марка: Cvetita Herbal

Какво представлява Левзея Макс?

Левзеята е растение, обладаващо разнообразни лечебни свойства и намиращо приложение както в традиционната, така и в научната медицина. Екстрактът от Левзея е естествен адаптоген, който помага на организма да се справи с физически и психически стресове. Използва се като активен тоник за повишаване на енергията и подобряване на настроението всеки ден. Спортните професионалисти в Русия твърдят, че тези, които са изпробвали Левзея Макс, са готови да се откажат напълно от използването на забранени (вредни) стимуланти.

Въз основа на тези свойства, ние разработихме висококонцентриран екстракт от ново поколение – Левзея Макс. Екдистероните в левзеята подпомагат анаболните процеси в организма, включително растежа на мускулите и тъканите.

Как действа Левзея Макс?

1. Подобрява обработката и усвояването на хранителни вещества: Левзея Макс е идеален за високобелтъчни диети, като подпомага ефективното усвояване на протеините и аминокиселините. Този процес допринася за по-бързото вливане на важните хранителни вещества в кръвния поток и ускорява възстановителните процеси след тренировки.

2. Стимулира мускулния растеж и изгаряне на мазнини: Левзея Макс подпомага формирането на мускулатурата, стимулирайки анаболните процеси и ефективното изгаряне на мазнини. Това предоставя естествен начин за оформяне на тялото.

3. Подобрява функциите на мозъка: Екстрактът от левзея подобрява концентрацията, рефлексите и общата дейност на мозъка, което е от полза при умствено натоварване.

4. Адаптоген за борба със стреса: Левзея Макс е изключителен адаптоген, предоставяйки сили на организма за справяне с различни видове стрес. Той стимулира имунната система и прави организма издръжлив на външни влияния.

За какво още спомага Левзея Макс:

 • Подобрява настроението и апетита.
 • Помага при умствена умора и депресия.
 • Подпомага фокусирането и паметта.
 • Подобрява функциите на черния дроб, сърцето и мозъка.
 • Нормализира кръвообращението и кръвното налягане.
 • Има болкоуспокояващ ефект.
 • Ускорява зарастването на рани и фрактури.
 • Спомага за ефективното възстановяване след боледуване.
 • Има детоксикиращ ефект при натравяния с храна или алкохол.
 • Доказано благоприятно влияние върху репродуктивната способност при жените.

 

Хранителна стойност в 1 доза (1 табл.):

Левзея корен екстракт 200 мг

 


Дозиране и приложение:

Приемайте Левзея Макс Таблетки по 1 таблетка на ден – сутрин или на обяд след храна.

 

Опаковка:

60 таблетки

 

Количествено съдържание в една порция:

1 таблетка

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!