Коприва корен 100 мл Cvetita Herbal

39,00 лв.
 • Марка: Cvetita Herbal

Nettle Max е екстракт от корен на коприва, предназначен да подпомага поддържането и повишаването на нивата на свободен тестостерон в организма. Повишените и стабилни нива на активен свободен тестостерон са от съществено значение за правилната функция на множество системи в тялото.

Предимства на Nettle Max /коприва/:

 1. Балансира цялостната работа на хормоналната система.
 2. Подпомага правилната функция на простатата и предпазва от възпалителни процеси, включително уголемяване на простатата.
 3. Повишава либидото и сексуалната мощ.
 4. Подобрява половата активност и издръжливостта.
 5. Нормализира нивата на холестерол.
 6. Подпомага метаболизма.
 7. Оказва положително въздействие върху мъжката репродуктивна система.
 8. Действа като инхибитор на ароматазата - ензимът, отговорен за преобразуването на тестостерона в естроген.

Свободният тестостерон: Значение и Функции

Тестостеронът е естествен хормон, който се произвежда в човешкото тяло. Той съществува в две форми – свързан и свободен. След като се синтезира и влезе в кръвния поток, голяма част от общия тестостерон се свързва с протеините глобулин и албумин, образувайки "свързан тестостерон". Този процес прави голяма част от тестостерона неактивен, тъй като не може да изпълни своите функции.

Свободният тестостерон, съставляващ около 10% от общия тестостерон в тялото, представлява несвързаната част, която е от основно значение за здравето. Този хормон циркулира свободно в кръвта, достига клетките, активира рецепторите им и предизвиква клетъчни реакции.

Свободният тестостерон играе ключова роля в формирането на основни мъжки полови черти и характеристики, като окосмяване, мускулатура, излъчване, самочувствие, настроение и полова активност. Той участва в редица процеси в тялото, включително растеж на мускулите, поддържане на мускулната маса, здравина на костите, нормализация на нивата на кръвната захар и холестерол. Освен това, свободният тестостерон подпомага обмяната на веществата, поддържа сърдечно-съдовата и половата система, участва в здравето на простатата и повишава либидото.

Затова е от съществено значение да се поддържат правилните нива на свободен тестостерон, които варират в зависимост от възрастта и пола.

Нетъл Макс за Спорт и Мускулна Изградба

За активните спортуващи лица, поддържането на оптимални нива на свободен тестостерон е от ключово значение за постигане на желаната спортна фигура и мускулатура. Активният свободен тестостерон играе основна роля в процесите на растеж и изграждане на мускулатурата, обмяната на веществата, както и образуването и разпределението на енергията в тялото.

Действието на Нетъл Макс включва:

 1. Подпомагане на Натрупването на Чиста Мускулна Маса: Нетъл Макс активира процесите на мускулната изградба, спомагайки за постигането на повече чиста мускулна маса.

 2. Улесняване на Изхвърлянето на Излишна Вода: Продуктът помага на тялото да се освободи от излишната вода, като подчертава мускулите и подобрява тяхната дефиниция.

 3. Подпомагане на Процеса на Изгаряне на Мазнини: Нетъл Макс е известен със своите свойства за ускоряване на метаболизма, което подпомага ефективното изгаряне на мазнините.

 4. Предоставяне на Повече Енергия, Сила и Издръжливост: Продуктът повишава енергията, силата и издръжливостта на мускулите, като подобрява интензивността на тренировките.

 5. Подпомагане на Обмяната на Веществата: Нетъл Макс активира белтъчно-въглехидратния обмен, спомагайки за ефективната обмяна на веществата в организма.

 6. Подобряване на Плътността и Здравината на Костите: Продуктът подпомага костната плътност и здравина, което е от съществено значение при интензивни физически активности.

С Нетъл Макс, спортуващите могат да оптимизират своите тренировки и да постигнат по-добри резултати в изграждането на мускулна маса и подобряване на спортната им производителност.

Нетъл Макс при Жените: Поддържане на Хормоналния Баланс

В сравнение с мъжете, нивата на тестостерон при жените са значително по-ниски. Въпреки това, женският организъм също произвежда тестостерон, но чрез влиянието на ензима ароматаза голяма част от него се преобразува в естроген. Само малка част остава като свободен тестостерон. Въпреки това, този малък процент играе важна роля в поддържането на хормоналния баланс както при мъжете, така и при жените. Поддържането на оптимални нива на свободен тестостерон е от съществено значение за женското здраве, като трябва да се поддържат в рамките на допустимите граници.

Нетъл Макс при жените предоставя следните ползи:

 1. Правилно Функциониране на Женската Хормонална Система: Продуктът помага за балансирането на хормоните и поддържането на здравословната хормонална активност при жените.

 2. Нормализиране на Месечния Цикъл: Нетъл Макс подпомага регулирането на месечния цикъл и облекчаването на евентуални дисбаланси през различните етапи от цикъла.

 3. Облекчаване на Емоционални Промени: Продуктът е насочен към облекчаване на раздразнителност, апатия, депресия и други емоционални промени, свързани с хормонални нестабилности.

 4. Балансиране на Хормоналните Нива: Нетъл Макс играе ключова роля в балансирането на хормоналните нива, което го прави подходящ за прием при евентуално прекомерно производство на естроген в организма на жената.

 
 

Хранителна стойност в 1 доза (3 ml.):

Коприва корен – 140 мг

 


Дозиране и приложение:

Приемайте 2 (два) пъти на ден по 3 мл след храна. Може да се разтвори във вода или плодов сок.

Период на прием след отваряне на капачката: 2 месеца.

 

Опаковка:

100 мл

 

Количествено съдържание в една порция:

3 мл

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!