Какво е Мака?
Мака е вид кореноплоден зеленчук, наличен в Южна Америка, който включва над 30 полезни микро- и макроелемента. Този растеж е изключително устойчив и предпочита студени климатични условия, обичайно растейки на високи надморски височини в планинските гори.
Заради своя невероятен и природен химичен състав, Мака е високо оценен ресурс. За лечебни цели се използва основно коренът на растението, който представлява богат източник на хранителни вещества. В тази химична смес влизат полезни въглехидрати и протеини, както и растителни влакна (фибри), натурални аминокиселини, полезни мазнини, мастни киселини, уридин и много други съставки. Освен това, коренът на Мака съдържа важни витамини като желязо, магнезий, калций, селен и други.
Витаминен профил на Мака Корен:
Желязото, калцият, магнезият и селенът са от основно значение за здравето на организма, като участват в редица жизнено важни органични процеси.
1. Желязо:
2. Калций:
3. Магнезий:
4. Селен:
Основни предимства на Мака Корен за организма:
Хранителна стойност в 1 доза (2 капс.):
Мака корен – 1000 мг (100%).
Дозиране и приложение:
Един път на ден по 2(две) капсули с чаша вода сутрин след храна.
Препоръчителен период на приема: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.
Опаковка:
80 капсули
Количествено съдържание в една порция:
2 капсули
ВНИМАНИЕ:
Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!
Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА