Сибирски Женшен 100 ml Cvetita Herbal

45,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

Сибирският Женшен: Древен Източник на Здраве и Сила

Сибирският Женшен е известен и използван вече повече от 2000 години. Особено популярен в китайската медицина, този корен се нарича "адаптоген" заради своите многостранни ползи за здравето и способността си да помага при различни заболявания и състояния. Ефективно подпомага организма в борбата с настинки и грип, като предоставя обща защита и укрепване.

Сибирският Женшен е сред най-мощните растителни адаптогени, известни на човечеството. Неговите адаптогенни свойства помагат на организма да се справи с разнообразни стресови ситуации.

Коренът от Сибирския Женшен и неговите ценни адаптогенни качества са особено полезни в следните ситуации:

  • При справяне със стрес, предизвикан от смяна на сезоните
  • При продължително умствено напрежение и натоварване
  • При дълги и интензивни тренировки
  • За професионални спортисти, като средство за по-бързо възстановяване след състезания
  • За подпомагане на организма по време на възстановителен процес след продължителни заболявания
  • При диети, които изискват продължителен контрол върху организма.

Сибирски Женшен: Подкрепа за Справяне със Стрес и Подобряване на Общото Здраве

В ежедневието ни, изпълнено с бързи темпове и изисквания, стресовите ситуации се превръщат в неизбежна част от нормалния ход на живота. Въпреки че често ги възприемаме като обичайна част от нашия ден, хроничният стрес с времето може да доведе до постоянна умора, ослабване на имунната система и затруднения в метаболитните процеси на организма. Способността ни да променим ежедневието си, за да избегнем стреса, е често ограничена, но можем лесно да предприемем стъпки към подобряване на качеството на живота си. Сибирският Женшен представлява едно такова решение, позволяващо подобрение на физическата активност, като подобрява транспорта на кислород до мускулите и улеснява възстановяването след физическо натоварване.

Сибирският Женшен е използван успешно като детоксикатор, предназначен за пречистване на организма от токсини. Той спомага за нормализиране на кръвната захар и укрепва храносмилателната система, което го прави подходящ и за прием преди хранене. Женшенът стимулира производството на червени кръвни клетки, предотвратявайки или подпомагайки борбата с анемия. Подобрявайки кръвообращението към мозъка, той може да повиши креативното мислене и паметта. Сибирският Женшен представлява натурален подход към поддържане на баланса в организма и справяне със стресовите предизвикателства на съвременния начин на живот.

 

Хранителна стойност в 1 доза (3 ml.):

Сибирски Женшен 450 мг

 


Дозиране и приложение:

За тонизиране или подобряване на ежедневие: По 3 мл на ден – сутрин или на обяд, преди или след храна.
За подсилване на имунната система: Два пъти на ден по 3 мл, сутрин и в ранния след обяд.

За спортуващи или за подобряване състоянието на организма по естествен начин: Два пъти на ден по 3 мл, сутрин и преди тренировка.

 

Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

 

Опаковка:

100 мл

 

Количествено съдържание в една порция:

3 мл

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!