Тесто Херб 100 мл Cvetita Herbal

35,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

Какво представлява Тесто Херб:

Сминдухът, билка с високи вкусови и лечебни свойства, е основна съставка в Тесто Херб. Този билков екстракт е получен чрез комбиниране на вода и етанол. Сминдухът е изобилен на стероидни сапонини и алкалоиди, които правят ежедневния му прием благоприятен за поддържане на здраво и стегнато тяло.

Действие на Тесто Херб: Този продукт благоприятства регулирането и нормализирането на нивата на мъжки хормони в тялото. Той подпомага процесите, отговарящи за естествената продукция на тестостерон. Жидкият екстракт помага за постигането на здравословен хормонален баланс, спомагайки за развитието на тялото и повишаване на самочувствието.

Защо е важен хормонален баланс: Хормоналният баланс е от съществено значение за поддържане на здравето на тялото и духа. Нормалните нива на мъжки хормони осигуряват балансиран ход на всички телесни процеси. Този баланс допринася за здравословно, стегнато тяло и благоприятства доброто настроение и самочувствие. Такива елементи са ключът към здрава нервна система и увереност в себе си, създавайки пълен кръг за траен подобрен начин на живот.

Тесто Херб оказва благоприятен ефект и върху други аспекти на тялото.

Основни ползи за организма при приема на Тесто Херб:

  1. Регулира нивата на кръвна захар: Тесто Херб способства за увеличаване на секрецията на инсулин, което води до понижаване на нивата на кръвна захар. Това прави продукта подходящ за хора с преддиабетни и диабетни състояния.

  2. Стимулира хормоналната система и подобрява либидото: Действа като естествен афродизиак, стимулирайки действието на хормоните в тялото. Това е полезно за повишаване на либидото при мъже и жени.

  3. Подпомага храносмилането и подобрява стомашното здраве: Тесто Херб помага за храносмилането и има благоприятно въздействие при стомашни раздразнения и проблеми с храносмилателния тракт.

  4. Подобрява обмяната на веществата и освобождава черния дроб от застой: Ефективно подобрява обмяната на веществата и помага за освобождаването на черния дроб от процесите на застой.

  5. Антисептично действие за облекчаване на дихателните проблеми: Има антисептично действие, което облекчава организма при бронхити и други дихателни проблеми.

  6. Помага за понижаване на кръвното налягане: Тесто Херб участва в процеса на понижаване на кръвното налягане, поддържайки го на здравословни нива.

Как Тесто Херб влияе при мъжа: Тесто Херб намалява производството на ензима ароматаза, който превръща тестостерона в естроген. Освен това, той намалява 5-алфа редуктазното действие, което преобразува тестостерона в дихидротестостерон. Този процес повишава нивата на тестостерон, увеличавайки енергията, либидото и издръжливостта. Тесто Херб е подходящ за подобряване на репродуктивните функции при мъжете, като става незаменим помощник за хора от всяка възраст и активност.

Тесто Херб за Спорта

Тесто Херб е надежден съюзник за спортисти, търсещи подобрение в своите тренировъчни постижения и изграждане на здраво, естествено тяло. Специалният екстракт повишава естественото ниво на тестостерон в организма, което играе ключова роля в увеличаването на енергията и издръжливостта. Този ефект е от съществено значение за подобряване на общите спортни постижения и постигането на оптимална физическа форма.

Течният екстракт от Тесто Херб предоставя още едно предимство в спорта, като помага за контролирането на инсулиновите нива в организма. Регулирането на тези нива е от съществено значение за ефективното транспортиране на важни вещества до мускулите, тяхното ефективно усвояване и подпомагане на обмяната на веществата. Така Тесто Херб подпомага не само енергийните резерви, но и оптимизира процесите на възстановяване след интензивни тренировки.

С използването на Тесто Херб за спорт, спортистите могат да се възползват от природните блага на билката Сминдух, подобрявайки не само своята физическа производителност, но и поддържайки здравословен и балансиран организъм.

 

Хранителна стойност в 1 доза (3 мл):

Сминдух семе активно вещество 330 мг

 

Дозиране и приложение: 

Два пъти на ден по 3 мл след храна. За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца. След период на почивка от 2 седмици, цикълът може да се повтори.

 

Опаковка:

100 мл

 

Количествено съдържание в една порция:

3 мл

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!