Екстракт от Бяла бреза - 80 капс х 400 мг Cvetita Herbal

45,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

Какво представлява Бялата бреза?

Бялата бреза е дърво, което може да достигне височина до 30 метра и често расте в гористи места, основно в планински и предпланински райони. Тя е изключително ценена поради своите потвърдени ползи за човешкия организъм. За лечебни цели се използват предимно кората, листата и пъпките на Бялата бреза.

Химически съставът на бялата бреза я прави изключително ценна, тъй като съдържа важни микро- и макроелементи. Голяма част от съдържанието й представлява богатството на ароматични съединения - етерично масло. Бялата бреза включва и дъбилни вещества, сапонини (гликозиди), танини (естествени растителни молекули) и минерални соли. Забележително е също така количеството на витамин C (аскорбинова киселина), което Бялата бреза съдържа.

Основни предимства от приема на Water Cut:

  • Помага за изхвърлянето на излишната вода от организма.
  • Регулира кръвното налягане.
  • Има диуретично действие.
  • Притежава мощни антиоксидантни свойства.

Диуретично действие

Бялата бреза е известна с едно от най-разпространените си свойства - диуретичното действие. Екстрактът от Бяла бреза притежава способността да почиства кръвта, стимулирайки изхвърлянето на токсини от организма. Този процес води до загуба на излишно тегло чрез изхвърлянето на ненужната вода от тялото.

Бялата бреза също така проявява активност при проблеми с подуване на стомаха, газове (метеоризъм) и общ стомашен дискомфорт. Места като крайниците и околоочната зона са особено склонни към подуване и отичане. Този натрупан излишък от вода често е свързан с определени краткосрочни или дългосрочни състояния, като например менструацията при жените. Бялата бреза успешно редуцира подуването по естествен и бережен начин за организма.

Мощни антиоксидантни свойства

Благодарение на високото съдържание на витамин C (аскорбинова киселина), бялата бреза подсилва имунната система и допринася за положителния имунен отговор на организма при вируси и настинки.

Витамин C играе ключова роля като антиоксидант в организма. Той подпомага мобилността на други витамини и минерали до клетките, където са необходими. Елементите на разтворения вещества (витамин C) се движат от области с по-висока концентрация към тези с по-ниска концентрация от необходимото съдържание. Витамин C участва и в обменните процеси, подпомагайки правилното усвояване на белтъчините, въглехидратите, колагена, невротрансмитерите като допамин, както и във възстановяването на желязо, калий и калций. Тези качества го правят необходим в подсилването на имунната система и организирането на важни имунни функции.

Научни изследвания подчертават, че благодарение на ценните съставки в Бяла бреза, тя е изключително активна в преодоляването на метаболитни нарушения - нарушения в обмяната на веществата от различен характер. Екстрактът от листа и кора на Бяла бреза стимулира и подпомага правилното протичане на метаболитните процеси в организма.

 

Хранителна стойност  в 1 доза (1 капс.):

Бяла бреза екстракт – 400 mg

 

 

Дозиране и приложение:

1 капсула два пъти на ден между храненията.

За максимални резултати е добре да се приема в продължение на 20 дни. След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

 

Опаковка:

80 капсули

 

Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!