Фаза 5: Мента, Глог и Валериана 100 мл Cvetita Herbal

27,00 лв.
 • Марка: Cvetita Herbal

Интензивният и бърз начин на живот често води до натоварване и умора, които се натрупват в нас всеки ден. Така в тялото се наслагва стрес, за който дори не осъзнаваме в началото. С времето обаче, този стрес физически и психически претоварва организма и може да има трайни последици върху здравето. Обикновено той атакува в най-слабото място и се проявява по различен начин при всеки. Общият крайен резултат, обаче, е понижен имунитет, нервност, безпричинна напрегнатост и безпокойство, понижено настроение, липса на самочувствие и дори безсъние.

Дори ако си предоставим почивка, понякога това не е достатъчно. Необходими са постоянни грижи, за да може организмът да релаксира и рестартира сетивата си всеки ден.

Какво представлява Фаза 5: Мента, Глог и Валериана

Фаза 5 е водно-етанолов екстракт от мента, глог и валериана. Всяко от тези три активни вещества, поотделно, спомага за нормалното протичане на определени процеси в човешкия организъм.

Ментата има главно обезболяващо действие и благоприятства храносмилателната система и дихателните пътища. Тя облекчава умората и подпомага възстановителните процеси в организма. Ментата оказва успокояващ ефект при възпалителни процеси в тялото.

Глогът е растение, известно с благоприятното си въздействие върху сърдечно-съдовата система. Той подобрява кислородния поток към сърцето, нормализира сърдечния ритъм и стабилизира кръвното налягане. Глогът спомага за ускоряване на сърдечните съкращения, което подобрява кръвообращението. Той облекчава главоболието и помага при безсъние.

Валерианата оказва успокояващо влияние върху централната нервна система. Тя помага за премахване на нервното напрежение и действа релаксиращо при психическо претоварване, причинено от стрес. Валерианата спомага за подобряване на качеството на съня и цялостно уравновесява организма.

Като комбинирани в един екстракт – Фаза 5, те улесняват цялостното регенериране и релаксиране на тялото.

Течният екстракт Фаза 5: Мента, Глог и Валериана играе ключова роля в подпомагането на релаксацията и пълното възстановяване на организма. Фаза 5 допринася към неутрализирането и успокояването на редица неразположения, включително раздразнителност, физическа и умствена преумора, нервно безпокойство, напрежение и стрес. Важно е тези симптоми да не бъдат пренебрегвани, за да се избегнат по-сериозни последици за организма, като например нарушен сън и трайно безсъние.

Сънят е от изключителна важност за цялостното здраве на тялото, като по време на сън организмът се възстановява и събира енергия. Фаза 5: Мента, Глог и Валериана допринася към този естествен процес, предоставяйки:

 • Благоприятстване на храносмилането и обмяната на вещества.
 • Засилване на паметта и концентрацията.
 • Подобряване на кръвообращението.
 • Забавяне на процесите на стареене.
 • Стабилизиране и подсилване на имунната защита на организма.
 • Облекчаване на всички неразположения, произтичащи от физическо претоварване, напрегнатост и стрес.
 • Нормализиране на кръвното налягане и пулса.
 • Успокояване на цялото тяло и активизиране на възстановителните процеси.
 • Помощ за организма да се чувства здрав, силен и обновен всеки ден.
 • Повишаване на работоспособността, креативността и творческото мислене.
 • Успокояване на духа, засилване на положителната нагласа и позитивните възприятия.

Фаза 5: Мента, Глог и Валериана - За Подобряване на Спортната Тренировка

За да постигнете максимален ефект от тренировките, няколко фактора са от съществено значение: постоянство, мотивация, правилно хранене и, не на последно място, бързо възстановяване на организма. В този контекст, Фаза 5 се явява активен играч, като:

 1. Отпуска мускулите и крайниците: Помага за релаксацията на мускулите след интензивна тренировка, способствайки на тялото да се възстанови по-ефективно.

 2. Облекчава умората и натоварването: Намалява чувството на умора и подпомага възстановителните процеси след физически стрес.

 3. Намалява напрежението: Спомага за намаляване на стреса и напрежението, което може да възникне при интензивни тренировки.

 4. Задейства активни възстановителни процеси: Придава стимул за по-бързото възстановяване на тъканите и мускулите след тренировка.

Ето защо е важно да се подчертае, че качественият сън играе ключова роля в този процес, като стимулира правилното функциониране на цялата хормонална система, включително естественото производство на хормон на растежа. Този хормон е от основно значение за изграждането на мускулите, насърчавайки по-бързото нарастване на мускулната маса и постигането на атлетична форма.

 

Хранителна стойност:

Мента 100 мг
Глог 100 мг
Валериан 100 мг

 


Дозиране и приложение:

Достатъчно е да се приема веднъж на ден по 3 ml преди сън.

 

Опаковка:

100 мл

 

Количествено съдържание в една порция:

3 мл

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!