Сибирски Женшен 100 мл Cvetita Herbal

45,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

Сибирският Женшен, използван от повече от 2000 години, е съществен елемент в китайската медицина, предназначен за справяне с различни здравословни проблеми и неразположения. Този ценен корен играе ключова роля в защитата и укрепването на организма, като проявява изключителна ефективност при преодоляването на настинки и грип. Като един от най-мощните адаптогени в растителния свят, Сибирският Женшен подпомага организма да се адаптира към стресови ситуации от различен характер.

Сибирският Женшен и неговите качества като адаптоген са особено полезни в следните случаи:

  • При промяна на сезоните и справяне със сезонен стрес.
  • При продължително умствено напрежение.
  • При интензивни и изтощителни физически тренировки.
  • За професионални спортисти, които търсят по-бързо възстановяване след състезания.
  • При подпомагане на организма при възстановяване след дълготрайни заболявания.
  • При продължителни диети и отслабване.

В суетата на ежедневието ни често се изправяме пред различни стресови ситуации, които не само са неизбежни, но и се приемат като част от нормално функциониращ ден. С течение на времето, обаче, хроничният стрес постепенно налага постоянна умора в организма ни, ослабва имунната система и затруднява метаболитните процеси. Тъй като трудно е да променим ежедневието си, за да избегнем стреса, ефективно можем да подобрим качеството на живот чрез използването на Сибирски Женшен. Той подобрява физическата активност, подпомагайки транспортирането на кислород до мускулите и улеснявайки възстановяването след физическо напрежение.

Сибирският Женшен се използва успешно като детоксикатор, помагайки за пречистването на организма от токсини. Този ценен корен допринася за нормализирането на нивата на кръвната захар и укрепването на храносмилателната система, което го прави подходящ за употреба преди хранене. Женшенът стимулира производството на червени кръвни клетки, предпазвайки от анемия и подобрявайки общата кръвообращение. Той също така повишава притока на кръв към мозъка, което може да допринесе за подобрение на творческото мислене и паметта.

 

Хранителна стойност:

Сухо вещество в 1ml. – 150mg.(15%).

 


Дозиране и приложение:

За тонизиране или подобряване на ежедневие: По 3 мл на ден – сутрин или на обяд, преди или след храна.
За подсилване на имунната система: Два пъти на ден по 3 мл, сутрин и в ранния след обяд.

За спортуващи или за подобряване състоянието на организма по естествен начин: Два пъти на ден по 3 мл, сутрин и преди тренировка.

 

Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

 

Опаковка:

100 мл

 

Количествено съдържание в една порция:

3 мл

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!