Витамин B Комплекс B1-B6-B12 - 90 табл. Cvetita Herbal

35,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

Какво представлява Витамин B Комплекс?

Витамините от група B са от основно значение за човешкото тяло и работата на неговите системи. В Комплекса те заемат централно място в функцията на нервната система, намаляват умората, освежават нервите и проявяват противовъзпалително действие. Също така, те участват в производството на енергия.

Какво съдържа Vitamin B Complex – Витамин B1-B6-B12 от Cvetita Herbal?

Витамин В1 (Тиамин): Познат още като тиамин, е от критично значение за тъканите на всички органи в човешкото тяло. Участва в производството на клетъчна енергия чрез митоходриите и проявява силно антиоксидантно действие, което се бори със свободните радикали.

Витамин В6 (Пиридоксин): Изиграва важна роля в общото функциониране на организма. Участва в метаболизма, включително обмяната на липиди, и е отговорен за синтеза на аминокиселини. Регулира нивата на глюкоза в кръвта, подпомага усвояването на захарите и витаминоподобни вещества.

Витамин В12 (Кобаламин): Осигурява участие в формирането на еритроцити и транспортирането на кислород в тялото. Играе важна роля в синтеза на ДНК, подпомага функцията на нервната система и подсилва имунитета при срещата с бактерии и вируси.

Vitamin B Complex – Витамин B1-B6-B12 от Cvetita Herbal предоставя пълен комплекс от витамини от група B, съчетани във формула, която допринася за цялостното здраве и благосъстояние на организма.

Кога да приемаме Vitamin B Complex – Витамин B1-B6-B12 от Cvetita Herbal?

Vitamin B Complex – Витамин B1-B6-B12 в капсуловидна форма от Cvetita Herbal е предназначен за всички, които желаят да оптимизират функциите на своето тяло. Основните предимства от този хранителен добавка включват:

  1. Извеждане на Оксидативния Стрес: Подпомага извеждането на оксидативния стрес от организма, предотвратявайки негативните ефекти на свободните радикали.

  2. Подобряване на Кръвообращението и Образуването на Червени Кръвни Телца: Укрепва кръвообращението и спомага за формирането на червени кръвни телца, осигурявайки ефективен транспорт на кислород в организма.

  3. Подпомагане на Метаболизма: Активно участва в метаболичните процеси, включително в размяната на вещества, което помага за поддържането на енергийния баланс.

  4. Укрепване на Функциите на Нервната и Сърдечната Системи: Подпомага функциите на нервната система, намалява умората и укрепва сърдечната система.

  5. Подобряване на Имунитета: Участва в укрепването на имунната система, което допринася за по-добро справяне с бактерии и вируси.

Vitamin B Complex – Витамин B1-B6-B12 от Cvetita Herbal представлява комплексна формула, насочена към общата подкрепа на организма и подобряване на различни аспекти от здравето.

 

Хранителна стойност  в 1 доза (1 табл.):

Витамин В1 (тиамин) 14 мг
Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 10мг
Витамин В12 (цианокобаламин) 0,05мг

 

 

Дозиране и приложение:

Приемайте 1 таблетка дневно след хранене

 

Опаковка:

90 таблетки

 

Количествено съдържание в една порция:

1 таблетка

 

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!