Royal Immune + (Кралски Имунитет +) 30 капс х 450 мг Cvetita Herbal

35,00 лв.
 • Марка: Cvetita Herbal

Royal Immune+ (Кралски Имунитет+) е хранителна добавка, обогатена с 5 ключови съставки, известни със своите имуностимулиращи свойства: Ехинацея, Цинк, Витамин С, Сибирски Женшен и Левзея.

Предимства при приемане на Royal Immune+:

 1. Повишава имунитета и намалява периода на боледуване: Разгърнатият състав на продукта подпомага ефективната реакция на имунната система, което води до бързо възстановяване и намаляване на времето на боледуване.

 2. Предпазва от вируси и настинки: Активните съставки, като Ехинацея, предоставят мощна защита срещу вирусни атаки и преминават в борба с инфекции.

 3. Подпомага възстановяването след продължителни заболявания: Royal Immune+ е предназначен да подпомага организма по време на изтощителни периоди от дълготрайни болести, помагайки за по-бързото възстановяване.

 4. Общ тонизиращ ефект: Формулата не само поддържа здравето на имунната система, но и има общо тонизиращо въздействие върху организма.

Основни предимства на Ехинацея за организма:

 • Силен имуностимулиращ ефект: Ехинацея стимулира и подсилва имунната система, правейки я по-способна да се справя с бактерии и вируси.

 • Антибактериално, антимикробно и антигъбично действие: Ехинацея проявява мощно действие срещу различни видове бактерии, микроби и гъбички.

 • Подпомага понижаването на риска от дихателни инфекции: Ефективно намалява вероятността от развитие на дихателни заболявания и инфекции.

 • Мощно противодейства на вируси и настинки: Ехинацея предоставя защита срещу вируси и подпомага предотвратяването на настинки.

 • Подпомага излекуването на кожни заболявания: Има благоприятно въздействие върху изцелението на кожни проблеми и заболявания.

 • Неутрализира токсините в организма: Ехинацея помага в отстраняването на токсините, което е от съществено значение за общото здраве на организма.

Основни предимства на Цинк за организма:

 • Подсилва имунната система: Цинкът играе ключова роля в подкрепата на имунната система, което помага организма да се справя по-ефективно с инфекции и болести.

 • Подпомага зарастването на раните: Цинкът е важен за процесите на зарастване на рани и участва в регенерацията на тъканите.

 • Редуцира появата на акне и защитава кожата: Цинкът има свойството да намалява възпаленията на кожата и контролира производството на себум, което може да допринесе за по-здрава кожа и намаляване на акнето.

Основни предимства на Витамин С за организма:

 • Спомага за подсилване на имунната система: Витамин C подпомага имунната система, като увеличава производството на белите кръвни клетки и подобрява функциите им.

 • Спомага за предотвратяването на клетъчните увреждания: Като мощен антиоксидант, витамин C предпазва клетките от увреждания, предизвикани от свободните радикали.

 • Спомага за намаляване на нивата на “лошия” LDL холестерол: Витамин C участва в процесите, които помагат да се поддържат нивата на LDL холестерол в оптимални граници.

 • Подпомага производството на повече колаген: Витамин C е необходим за синтеза на колаген, важен за здравето на кожата, структурата на съединителните тъкани и суставите.

 • Спомага за синтеза и транспортирането на други важни микро- и макроелементи: Витамин C подпомага усвояването и транспортирането на други важни витамини и минерали в организма.

 • Спомага за подобряване на състоянието на кожата: Витамин C поддържа еластичността и здравето на кожата, като подпомага производството на колаген и предпазва от свободни радикали.

 • Може да облекчи болките в ставите и мускулите: Витамин C може да има благоприятно въздействие върху болките в ставите и мускулите.

 • Действа енергизиращо и тонизиращо на тялото по време на диета или тренировка: Витамин C подпомага енергийния метаболизъм и може да предостави допълнителна енергия по време на диета или тренировка.

Основни предимства на Сибирски Женшен за организма:

 • Спомага за по-лесно адаптиране и справяне на организма при смяна на сезоните, продължително умствено натоварване и дълги и изтощителни тренировки: Сибирският Женшен е известен като адаптоген, който помага на организма да се справя с различни стресови ситуации.

 • Подпомага по-бързото възстановяване след състезания, при професионални спортисти: За спортистите, Сибирският Женшен може да бъде полезен за по-бързо възстановяване след интензивни физически усилия и състезания.

 • Спомага за по-доброто възстановяване след дълги боледувания: Адаптогенните свойства на Сибирския Женшен могат да помогнат на организма при възстановяване след дълготрайни болести.

Основни предимства на Левзея за организма:

 • Спомага за по-ефективно и бързо възстановяване след боледуване: Левзеята е известна със своите адаптогенни свойства, които подпомагат организма по време на възстановителен процес след заболявания.

 • Спомага за подобряване настроението, засилва апетита: Левзеята може да оказва благоприятно

 
 
 

 

Хранителна стойност  в 1 доза (1 капс.):

Ехинацея– 200 mg
Витамин C – 100 mg
Сибирски Женшен – 70 mg
Цинков цитрат – 50 mg /30%/(Цинк – 15 mg)
Левзея корен – 30 mg

 

Съставки:

Аскорбинова киселина, Цинков цитрат, Ехинацея (Echinacea purpurea) екстракт,
Сибирски Женшен (Eleutherococcus senticosus) корен екстракт, Левзея (Leuzea carthamoides) корен
екстракт, желатинова капсула.

 

 

Дозиране и приложение:

1 (една) капсула на ден след храна.
Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 1 месец (4
седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

 

Опаковка:

30 капсули

 

Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!