Probi Max – Пробиотик 30 капс Cvetita Herbal

59,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

Probi Max: Висококачествен Пробиотик с Мощно Действие

Probi Max е изключително качествен пробиотик, обогатен с пет вида полезни бактерии, съдействащи за поддържането на здравословното функциониране на човешкия организъм. Тези приятели на организма - Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophiles, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium spp, Lactobacillus casei, образуват мощна комбинация, предназначена да подпомага имунната, стомашно-чревната, отделителната и пикочо-половата система.

Основни ползи от Lactobacillus acidophilus:

Lactobacillus acidophilus, част от семейство "Lactobacillus", е ключов играч в стомашно-чревния тракт, предимно в червата. Своето присъствие в организма е от изключително значение, тъй като тази бактерия е отговорна за производството на важния ензим - лактаза. Този ензим играе ключова роля в разграждането на лактозата в млякото до млечна киселина, предоставяйки силно пробиотично действие.

Ползи от приемането на Lactobacillus acidophilus включват:

  • Подпомагане на храносмилателната и пикочно-половата система.
  • Съдействие на синтеза на важни ензими за правилното усвояване на хранителни вещества.
  • Намаляване на нивата на "лошия" LDL холестерол.
  • Намаляване на риска от заболявания, предизвикани от болестотворни агенти.

Probi Max представлява изборът за тези, които търсят висококачествен пробиотик за подкрепа на своето здраве. Вземете грижа за своя организъм с Probi Max - вашият надежден път към подобрено общо благосъстояние.

Стрептококус термофилус - Пътят към Здравословност

Streptococcus thermophiles, грам-положителна бактерия от семейство Streptococcaceae, изпъква като ключов играч в млечнокиселата ферментация, като е важна част от Probi Max. Тази лактобацилна бактерия е приятел на човешкия организъм, съчетавайки полезни свойства за подкрепа на здравето.

Основни ползи от Streptococcus thermophiles включват:

– Подпомагане на имунната система и модулиране на имунния отговор. – Неутрализиране на действието на бактерии и паразити в стомашно-чревния тракт. – Защита и антипаразитно действие в пикочно-половата система. – Подобряване на храносмилането при индивиди с лактозна непоносимост. – Балансиране на общото стомашно-чревно здраве, благодарение на устойчивостта на бактерията към киселинни среди. – Регулиране на стомашното pH.

Лактобацилът Streptococcus thermophiles се явява безопасен союзник на организма, предоставяйки незаменими ползи за здравето.

Lactobacillus bulgaricus - Известна Благоприятност

Lactobacillus bulgaricus, известна също като ключов компонент в Probi Max, представлява бактерия, активно участваща в млечнокиселата ферментация. Този благотворен микроорганизъм, наричан още и "Българският Лактобацил", заема своето място в чревната микрофлора, изпълнявайки важни функции за храносмилане и отделителна система.

Lactobacillus bulgaricus: Цялостна Подкрепа за Здравословното Чревно Функциониране

Lactobacillus bulgaricus играе ключова роля в оптимизирането на здравето на чревата, предоставяйки низка киселинност в стомаха и поддържайки естествената чревна микрофлора. С това привежда в равновесие храносмилателните сокове и успешно възстановява нарушената чревна микрофлора, която често страда след прием на лекарствени средства или антибиотици. Допълнително, този пробиотик намалява констипацията и поддържа структурата на стомашно-чревната стена, осигурявайки пълна грижа за вашето чревно здраве, съгласно изследванията на Националния център за биотехнологична информация (NCBI).

Bifidobacterium spp: Имунна Мощ и Защита на Чревата

Bifidobacterium spp, осъществявайки своята дейност в стомашно-чревния тракт, е ключов играч в поддържането на чревното здраве. Този бактериален щам не само улеснява процесите на храносмилане, но и предпазва чревната система от вредни бактерии. Според изследванията на NCBI, Bifidobacterium spp активно модулира имунния отговор, подпомага производството на цитокини и намалява рисковете от гъбични инфекции.

Основните ползи от Bifidobacterium spp включват:

– Подобрение на имунния отговор на организма. – Съдействие в производството на важни белтъчини - цитокините. – Намаляване на риска от гъбични инфекции. – Подобрение на храносмилателните процеси. – Подкрепа за отделителната система. – Активно противодействие на патогенните организми в червата.

Bifidobacterium spp съчетава мощ и защита в стомашно-чревната среда, като предоставя изключителни ползи за общото здравословно състояние.

 

Lactobacillus casei: Ключов Пробиотик за Здравето на Чревата

Lactobacillus casei, вида бактерия, който е естествено присъствен в червата, чревната микрофлора и пикочните пътища, изпъква като важен фактор за поддържането на здравето на организма. Тази бактерия играе ключова роля в усвояването на хранителните вещества и контролира действието на вредни микроорганизми в червата, съгласно научни проучвания.

Основните ползи от Lactobacillus casei включват:

– Помощ при стомашно-чревни смущения като диария, синдром на раздразненото черво, остър гастрит и други. – Подобряване на храносмилането при хора с лактозна непоносимост. – Частично подпомагане на лечението на кожни проблеми като акне, дерматити, екземи. – Възможно участие в лечението на възпалителни заболявания в устната кухина, като язви, ранички, гингивит и други.

Lactobacillus casei предоставя изключително положителен принос към поддържането на баланса в чревната микрофлора и обогатява здравето на целия организъм. С този ключов пробиотик, вашето чревно здраве и общо благосъстояние са в добри ръце.

 

Хранителна стойност в 1 доза (1 капс):

Инулинови фибри – 100 mg

 

Състав:

Пpoбиoтичнa блeндa : 5x1010 пробиотични култури (*Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophiles, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium spp, Lactobacillus lactis, Lactobacillus casei).


Активно вещество в 1 грам пробиотична смес* - 5x1010

Активно вещество в 1 капсула пробиотична смес* - 300 mg

Инулинови фибри - 100 mg

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по една капсула сутрин на гладно.

 

Опаковка:

30 капсули

 

Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!