Л-Карнитин 60 капс х 500 мг Cvetita Herbal

39,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

L-Карнитин: Значение и роля в организма

L-Карнитинът е аминокиселина, която се произвежда в човешкото тяло чрез синтез, подпомаган от витамини като витамин С (аскорбинова киселина) и някои от група B (В3, B6). Този витаминоподобен елемент се формира чрез взаимодействието на есенциални незаменими аминокиселини - метионин и лизин, които организмът не може да синтезира самостоятелно.

L-Карнитинът изиграва ключова роля в мобилността и транспортирането на кратките вериги от мастни киселини до митохондриите. Митохондриите са клетъчни органели с двойна мембрана, отговорни за клетъчното дишане и производството на енергия под формата на аденозин трифосфат (АТФ) - основен енергиен източник за клетката. Така L-Карнитинът играе важна роля в образуването на енергията, необходима за функционирането на клетките.

 

Хранителна стойност в 1 доза от 2 капсули:

Л-Карнитин (Тартрат) – 1000 mg

 


Състав:

L-Карнитин (Тартрат), желатинова капсула.

 


Дозиране и приложение:

2 (две) капсули един час преди тренировка. 

*Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

 


Опаковка:

60 капсули

 


Количествено съдържание в една порция:

2 капсули

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!