Апетит Баланс – Цейлонска Канела + Хром Пиколинат – 90 табл. Cvetita Herbal

39,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

Цейлонска Канела: Блага за Организма

Цейлонската канела, като най-широко използвания вид канела, се отличава с богат химичен състав, включващ масла, въглехидрати, нишесте, манитол и полифеноли. Тя също така е източник на важни минерали като желязо и калций.

Основни Предимства за Организма от Приема на Цейлонска Канела:

  1. Подкрепа на Метаболитните Процеси: Действието на Цейлонската канела осигурява подкрепа на метаболитните процеси, редуцира апетита и намалява нивата на липопротеините с ниска плътност.

  2. Подобряване на Усвояването на Глюкозата: Изследванията показват, че цинамалдехидът в канелата подобрява метаболитните процеси, като директно влияе върху адипоцитите, които са мастните клетки. Този компонент съдейства за изгарянето на химичната енергия, произтичаща от консумираната храна.

  3. Подпомагане на Нивата на Холестерола: Има научни изследвания, които свързват приема на Цейлонска канела с намаляване на нивата на липопротеините с ниска плътност, което може да подпомогне балансирането на холестерола.

Холестеролът, който е ключов за множество функции в тялото, може да бъде регулиран чрез добавянето на Цейлонска канела към хранителния режим. Това може да допринесе за предпазването от сериозни сърдечно-съдови проблеми, като същевременно подобрява общото здравословно състояние на организма.

Хром Пиколинат: Оптимизирайки Здравето с Есенциалния Хром

Хромът, есенциален химичен елемент, участва в жизнено важни процеси в организма, но не се произвежда самостоятелно. Въпреки разнообразните форми и валентности, единствената безопасна и полезна за човешкото здраве форма е Chromium III, често срещан като хром пиколинат - съединение между хром и пиколинова киселина.

Основни Предимства от Хром Пиколинат за Организма:

  1. Регулиране на Кръвната Захар: Хромът играе ключова роля в понижаването на нивата на кръвната захар, подобрявайки инсулиновата толерантност и регулирайки глюкозния метаболизъм.

  2. Сърдечно-съдова Защита: Хромът благоприятства сърдечно-съдовата система, редуцирайки апетита и намалявайки желанието за сладки храни.

  3. Подкрепа при Диетични Режими: Спомага за контролиране на телесните мазнини и насърчава развитието на чиста мускулна маса, като поддържа ефективен метаболизъм.

  4. Усвояване на Важни Вещества: Подобрява метаболизма и усвояването на въглехидрати, протеини и мазнини, намалява триглицеридите в кръвта и техните негативни влияния.

Хромът показва обширни ползи, намалявайки риска от метаболитни нарушения и сърдечно-съдови заболявания. Допълнително, съчетан с регулирана диета, той става незаменим съюзник в подкрепа на здравословния начин на живот.

 

Хранителна стойност в една доза от 1 таблетка:

Цейлонска канела кора – 150 mg
Хром пиколинат – 100 mcg

 

Дозиране и приложение:

1 (една) таблетка на ден след хранене.

Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

 

Опаковка:

90 таблетки

 


Количествено съдържание в една порция:

1 таблетка

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

 

 

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!