Ползи за Организма от Консумацията на Шипка
Шипката предлага множество ползи, предпазвайки организма от оксидативен стрес чрез важни антиоксиданти. Плодовете на шипка са изобилни на витамин C, витамин E, бета-каротин и лицопен (каротиноиден пигмент, отговорен за цвета на много червени плодове). Тези съставки са благоприятни за здравето на всеки човек, включително и децата.
Шипката може да се приема като превантивна мярка или като помощ при разнообразни стомашно-чревни и възпалителни проблеми.
В традиционната китайска медицина тя се използва за стабилизиране на бъбреците и за справяне с диарията.
Освен това, този малък плод укрепва имунната система, подпомага кръвообращението, намалява възпаленията и дори предотвратява сърдечни заболявания.
Хранителна стойност в 1 доза (1 табл.):
Брашно от червена шипкова люспа – 200 mg
Аскорбинова киселина (витамин C) – 10 mg
Дозиране и приложение:
1 (една) таблетка на ден след хранене. Таблетките могат да се смучат или дъвчат.
Опаковка:
30 дъвчащи таблетки
Количествено съдържание в една порция:
1 таблетка
ВНИМАНИЕ:
Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!
Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА