Кидс ПроБерис Пробиотик за Деца Kids ProBearies Cvetita Herbal

35,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

Kids ProBearies представлява висококачествен пробиотик, който се отличава със своето мощно действие, базирано на пет бактерии-приятели за човешкия организъм: Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophiles, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium spp, Lactobacillus casei. Тези пет бактерии играят ключова роля за правилното функциониране на имунната, стомашно-чревната и отделителната система.

Основни ползи от Lactobacillus acidophilus: Lactobacillus acidophilus е вид бактерия, включен в семейство "Lactobacillus". Намира се в стомашно-чревния тракт, особено в червата. Този вид бактерии е полезен за организма, тъй като участва в производството на важни ензими, като лактаза.

Основни ползи от Streptococcus thermophiles: Streptococcus thermophiles е положителна бактерия, участваща в процеса на млечнокисела ферментация. Тя е типичен лактобацил и е благоприятна за човешкото здраве. Класифицира се като млечно-кисела бактерия.

Основни ползи от Lactobacillus bulgaricus: Lactobacillus bulgaricus участва в процеса на млечнокисела ферментация и проявява изключително положително влияние. Тази бактерия е често срещана в храносмилателния тракт и е част от чревната микрофлора. Съдейства за процесите на храносмилане и участва в отделителната система.

Основни ползи от Bifidobacterium spp: Bifidobacterium spp е бактерия, концентрирана в стомашно-чревния тракт. Тя изпълнява две основни функции в човешкото тяло - подпомага процесите на храносмилане и предпазва стомашно-чревния тракт от вредни бактерии. Действието й върху стомашно-чревния тракт е непосредствено свързано с имунния отговор на организма.

Основни ползи от Lactobacillus casei: Lactobacillus casei е вид бактерия, който е присъствен в червата, чревната микрофлора, пикочните и половите пътища. Присъствието на този вид бактерия спомага за усвояването на хранителни вещества от приетата храна. Изследвания показват, че този щам бактерия регулира дейността на някои от по-вредните микроорганизми в червата и може да предпази от възпалителни стомашно-чревни заболявания при нейния дефицит.

Полезни свойства на боровинките за децата:

Искате ли да помогнете на вашите деца да запазят остри умове, здрави кости и да ги предпазите от хронични заболявания? Тогава научете повече за ползите от боровинките!

Сладкият вкус на боровинките може да накара малчуганите ви да ги предпочитат пред бонбони. Но те предоставят много повече от това да бъдат просто вкусно лакомство.

Боровинките са богати на полифеноли, наречени антоцианини, които придават тъмносиния им оттенък и предоставят множество ползи за здравето.

Те представляват добър източник на витамин C и високо съдържание на манган. Освен това са богати на диетични фибри – в една чаша боровинки се съдържат 4 грама фибри.

Боровинките подпомагат функцията на сърцето, помагат при възпаления на пикочните пътища и оказват благоприятно влияние върху мозъка и паметта.

 

Хранителна стойност в 1 доза (1 таблеткa):

Пробиотична смес ** – 100 mg
Дива боровинка (лиофилизирана) – 200 mg

 

Състав:
5x1010 пробиотични култури (** Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium spp), диви боровинки (Vaccinium uliginosum) лиофилизирани.

Пребиотични фибри - фруктоолигозахариди (GOFOS), магнезиев стеарат, магнезиев цитрат.

 

Дозиране и приложение:

1 (една) таблетка на ден - сутрин, на гладно. Таблетките могат да се смучат или дъвчат. Подходящ за деца над 3 години. Да се приема под родителски надзор.

 

Опаковка:

30 таблетки (дъвчащи)

 

Количествено съдържание в една порция:

1 таблетка

 

 

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!