Super Extreme Burner 1000 mg Cvetita Herbal

79,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

Какво представлява Super Extreme Burner?

Super Extreme Burner представлява уникална комбинация от Л-Карнитин тартрат, екстракт от Горчив Портокал (със съдържание от 6% синефрин), екстракт от Гуарана (със съдържание от 22% кофеин), Джинджифил и екстракт от Зелен чай. Този продукт е резултат от специална технология, при която висококачествени суровини са съчетани, съдържайки ценни биологично активни съставки.

Основни предимства на Л-Карнитин за организма:

Л-Карнитин е непротеинова аминокиселина, синтезирана естествено в човешкото тяло. За нейния синтез са необходими витамини от група B (В3, B6) и витамин C (аскорбинова киселина). Тя произлиза от есенциалните аминокиселини лизин и метионин, които организмът не може да произвежда сам. Л-Карнитин играе важна роля в мобилизирането и транспортирането на "мини вериги" от мастни киселини към митохондриите. Митохондриите са клетъчни органели, отговорни за клетъчното дишане и производството на енергия във формата на аденозин трифосфат (АТФ), основен източник на енергия за клетката. Л-Карнитин играе ключова роля в този процес, като подобрява митохондриалната функция и увеличава енергийния потенциал на организма.

Основни предимства на Джинджифила за организма:

Качествата на джинджифила се откриват в древността, където този корен е бил широко използван поради своите благотворни свойства. Известен още като исиот или имбир, джинджифилът е популярен преди всичко заради своето поддържащо и загряващо въздействие.

Този корен се предполага, че е пренесен в Европа от Индия и Китай през средновековието. Въпреки че произхожда предимно от Югоизточна Азия, днес се отглежда в много страни с тропичен климат. Неговата широка популярност и дългогодишната употреба са свързани с разнообразието от положителни влияния, които джинджифилът може да оказва върху организма.

Основни предимства на Екстракта от Зелен чай за организма:

Зеленият чай е широко признат като мощен антиоксидант, способен да намали вредното въздействие на свободните радикали в човешкото тяло, тормозещи процесите на стареене.

Консумацията на Зелен чай стимулира производството на хормона норадреналин, което подпомага бързото изгаряне на калории. Богат на полифеноли, Зеленият чай разтваря триглицерините в черния дроб и тънките черва, което допринася за намаляване на теглото и намаляване на телесните мазнини.

Основни предимства на Екстракта от Горчив портокал:

Горчивият портокал, част от семейство Седефчеви, произхожда от Югоизточна Азия и предлага ценни вещества като витамини C и K. Отличителен елемент е синефринът, който действа като стимулант с термогенен ефект. Изследванията подчертават неговото положително влияние в няколко направления, включително енергийния метаболизъм.

Основни предимства на Екстракта от Гуарана:

Гуараната е известна като мощен енергетик, благодарение на високото съдържание на кофеин в семената й. Съдържащите се теобромин и теофилин допълнително оказват бодрящо въздействие, без да предизвикват нервозност. Богатото съдържание на тези активни вещества прави гуараната отличен източник на енергия за организма.

Предимства при приема на Super Extreme Burner:

  • В съчетание с правилния режим на хранене и тренировки, Super Extreme Burner многократно улеснява процеса на изгаряне на мазнини.
  • Спомага за ефективното преобразуване на мастните киселини в енергия, подпомагайки тялото да използва запасите си.
  • Ускорява притока на кислород до мускулите, подпомагайки тяхната работа и издръжливост.
  • Помага за бързото възстановяване след интензивни физически натоварвания.
  • Ефективен термогенен фетбърнър, който подпомага ускореното изгаряне на калории.
  • Притежава антиоксидантно действие, помагайки в борбата със свободните радикали.
  • Подобрява общия тонус и подкрепя имунната система на организма.
  • Стимулира обмяната на веществата, допринасяйки за по-ефективното използване на енергията.
  • Помага за изхвърлянето на токсини от организма, поддържайки здравословния метаболизъм.

 

Хранителна стойност в една доза от 2 капсули (2000 mg):

L-Карнитин тартрат – 1000 mg
Зелен чай екстракт – 300 mg
Горчив портокал екстракт (6% Синефрин) – 300 mg (18 mg Синефрин)
Гуарана екстракт (22% Кофеин) – 200 mg (44 mg Кофеин)
Джинджифил корен – 200 mg

 

Състав:

L-Карнитин тартрат, Зелен чай (Camellia sinensis) екстракт, Горчив портокал (Citrus aurantium) екстракт, Гуарана семе (Paullinia cupana) екстракт, Джинджифил корен (Z.Officinale), gelatin capsule.

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по 2 (две) капсули сутрин след хранене или 1 (един) час преди тренировка.


Опаковка:

100 капсули

 

Количествено съдържание в една порция:

2 капсули

 

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!