Хепи пилс 30 табл Happylls Cvetita Herbal

30,00 лв.
  • Марка: Cvetita Herbal

Хепи Пилс (Happylls): Релаксация и Подкрепа за Имунната Система

Хепи Пилс (Happylls) е специално формулиран, за да подкрепи тялото в борбата му с ежедневните стресове и предизвикателства. Неговата ключова съставка – L-теанин, е известна със своите успокояващи свойства, които помагат да се постигне усещане за спокойствие и релаксация. Допълнително, витамин C и лиофилизираните плодове, включени във формулата, подпомагат имунната система на тялото ви.

Създаден с внимание към вашето благосъстояние, Хепи Пилс (Happylls) предоставя необходимата подкрепа за ежедневните предизвикателства, като в същото време поддържа вашата имунна система в оптимално състояние.

Подобрява концентрацията и паметта: L-теанинът допринася за намаляване на стреса и тревожността, като подобрява когнитивните функции, включително концентрацията, паметта и вниманието. В съчетание с витамин С, който също играе важна роля за здравето на мозъка, той може значително да подобри менталните функции.

Подобрява настроението и намалява стреса: L-теанинът има потенциал да подобри настроението, като увеличава нивата на серотонин и допамин в мозъка. Съчетан с витамин С, който също притежава антистресови свойства, продуктът може ефективно да помогне за намаляване на тревожността и стреса.

Подпомага здравето на сърцето и съдовете: Витаминът С може да подпомогне здравето на сърцето и съдовете, подобрявайки кръвното налягане, намалявайки нивата на лошия холестерол и намалявайки риска от заболявания на сърцето и съдовете. Комбиниран с L-теанин, който допринася за намаляване на стреса, продуктът може да подпомогне общото здравословно състояние на сърцето и съдовете.

Подобрява качеството на съня: L-теанинът може да помогне за намаляване на тревожността и стреса, което води до подобрено качество на съня. Този ефект може да подобри продуктивността през деня и общото здравословно състояние.

 

Хранителна стойност в една доза (1 табл):

L-теанин 200 мг.

L-теанин 200 мг.

Витамин C 50 мг. (62,5 РХС*)

Стевия 2,21 мг.

Декстроза 400 мг.

Лиофилизирана ягода 200 мг.

 

Състав:

Магнезиев цитрат, магнезиев стеарат, пребиотични фибри (GoFos).

 

Дозиране и приложение:

1 таблетка на ден, с храна.

 

Опаковка:

30 таблетки

 

Количествено съдържание в една порция:

1 таблетка

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

 

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!