Трибулус + Гинко 100 мл Tribulus + Ginkgo Biloba Cvetita Herbal

35,00 лв.
 • Марка: Cvetita Herbal

Какво е Трибулус + Гинко?

Трибулус + Гинко представлява водно-етанолов течен екстракт от две ценни билки - Tribulus Terrestris (Бабини Зъби) и Ginkgo Biloba (Гинко Билоба). Продуктът е създаден чрез специална технология от висококачествена суровина с уникален фитохимичен състав. Съчетавайки успешно екстракта, технологията и професионализма, нашият екип разработи Трибулус + Гинко, постигайки максимална концентрация на полезни вещества в една опаковка от 100 ml.

Как действа Трибулус + Гинко?

Течният екстракт на Трибулус + Гинко стимулира производството на два гонадотропни хормона: Лутеинизиращ (LH) и Фоликулостимулиращ (FSH). LH е отговорен за производството на тестостерон, повишавайки го в рамките на физиологичните граници. FSH регулира узряването на сперматозоидите в тестисите. Добавката с Гинко подобрява кръвообращението в цялото тяло. Клинични изследвания показват, че Трибулус + Гинко увеличава броя и подвижността на сперматозоидите, което я прави предпочитан избор при някои форми на безплодие.

Трибулус + Гинко, повишени тестостеронови нива и подобрено кръвообращение означават:

 • По-висока потентност
 • По-бързо възстановяване след интензивни физически и психически натоварвания
 • Подобрена памет и мозъчни функции
 • По-голяма издръжливост
 • По-лесно натрупване на мускулна маса
 • По-ниско количество мазнини
 • По-голяма увереност в ежедневието

За съжаление, след определена възраст, която е индивидуална за всеки организъм (най-често след 30-годишна възраст), нивата на тестостерон започват да спадат, със съпътстващи ги неблагоприятни ефекти като:

 • Намалена потентност
 • Проблеми с простатата
 • Депресивни състояния

Трибулус + Гинко представлява ефективен начин за преодоляване на тези неблагоприятни явления!

 

Хранителна стойност в 1 доза (3 мл):

Tribulus Terrestris 480 mg
Ginko Biloba 120 mg / 100 ml

 

Дозиране и приложение: 

*30+ След 30+ годишна възраст производството на тестостерон започва постепенно да намалява. Тук на помощ идва Трибулус + Гинко. Достатъчно е да се приема по два пъти на ден по 3 ml в период не по-дълъг от 12 часа. Продължителността на циклите може да са от по 2 месеца с почивка от 2 до 3 седмици.

*40+ След навършването на 40+, през първия месец приемът може да се увеличи до 3 пъти дневно по 3ml. През втори и трети месец приемът се намалява до 2 пъти дневно по 3ml на 12 часа.

*50+ След навършване на 50+ години ползата от прием на течен екстракт Tрибулус + Гинко започва да става все по-необходим. Свойствата му са много подходящи за хората в тази възраст. Спомага за намаляването на холестерола в кръвта. Има антибактериално и диуретично действие. Препоръчително е през целия период на прием (до 3 месеца) да се приема по 3 пъти на ден по 3ml след храна.

 

Опаковка:

100 мл

 

Количествено съдържание в една порция:

3 мл

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!