NEED 0·CARBS

93,00 лв. 69,00 лв.
  • Марка: NEED Health Project

NEED 0 · CARBS® е мощен, единствен по рода си продукт, който ефективно и напълно натурално блокира усвояването на въглехидратите!

 

След години на проучвания и тестове, NEED® представи своя мощен и ефективен 0 · CARBS® въглехидратен блокер. Перфектна комбинация от Aлфа-липоева киселина, хром пиколинат и Fabenol®, които гарантират оптимални резултати. За неговото развитие анализирахме нуждите на пазара и изследвахме нови суровини и настоящи формули. Накрая направихме 0 · CARBS® на базата на Fabenol®.

 

КАК 0 · CARBS® БЛОКИРАТ ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ?

 

0 · CARBS® съдържа 450 mg Fabenol®, който е клинично тестван екстракт от Phaseolus Vulgaris, известен като боб, който намалява естественото усвояване на сложни олигозахариди (нишестета) в организма.

 

Протеините от този патентован екстракт гарантират, че приетите сложни въглехидрати не се обработват от ензимите. Това означава, че те не могат да се превърнат в прости захари "най-важните елементи за създаването на телесни мазнини". Следователно погълнатите сложни въглехидрати не се усвояват напълно в храносмилателния тракт, но се използват като хранителни вещества.

 

 

ОСНОВНИ ПОЛЗИ ОТ ПРИЕМА НА  NEED® 0·CARBS
 
НАМАЛЯВА НИВАТА НА КРЪВНАТА ЗАХАР
БЛОКИРА УСВОЯВАНЕТО НА ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ, ПРИЕТИ С ХРАНАТА
СПОМАГА ЗА ЗАГУБАТА НА ТЕГЛО
МНОГО ПОДХОДЯЩ ПРИ "ЧИЙТ" ХРАНЕНИЯ
НАМАЛЯВА ДРАСТИТЧНО АПЕТИТА, ОСОБЕННО ЗА СЛАДКИ ХРАНИ
СПОМАГА ЗА НАМАЛЯВАНЕТО НИВАТА НА КРЪВНТА ЗАХАР
 
 
СЪСТАВ В ЕДНА ДОЗА           3 капусли  
Phaseolus vulgaris    1350 mg  
Alpha lipoic acid     600 mg  
Chromium      69 µg 172.5%*

*NRV: Nutrient Reference Value

 

Състав: Fabenol max® (Phaseolus vulgaris, семена), рацемична алфа липоева киселина, капсула: E464, Цветове: E171, E102 *, E110 *, E172; Стягащо средство: E904), Малтодекстрин, Средства против слепване: магнезиев стеарат и силициев диоксид, Хром пиколинат.

 

Предупреждения: Продукт за употреба при здрави възрастни. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното хранене. Не превишавайте посочената препоръчителна дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца. Цветове * E102, * E110: може да има отрицателни ефекти върху активността и вниманието на децата.Алергени: Може да съдържа следи от зърнени култури, съдържащи глутен, мляко, яйца, соя, целина, серен диоксид и сулфити, риба, мекотели и ракообразни.

 

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули на ден, разпределени между основните хранения.

 

Тегло

72.22g

 

 

NEED® 0·CARBS е подходящ за активни хора, които искат да намалят теглото си!

 

NEED 0·CARBS от  NEED® може да се използва преди "чийт" хранене, за да предотврати усвояването на по-голямото количество приети въглехидрати, а от там и да намали възможността те да се отложат като телесни мазнини.

 

 
 
КОЙ ИМА ПОЛЗУ ОТ  NEED® 0·CARBS?
 
 
Жени с нормален начин на живот
 
 
Мъже с нормален начин на живот
 
 
Активни жени със спортен начин на живот
 
 
Активни мъже със спортен начин на живот
 
 
 
НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ОТ ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ХРАНИ!
 
 
Нашият екип разработи този продукт, с цел да направи вашите хранителни режими по-ефективни, като не ограничавате напълно въглехидратите! И когато изпитате остра нужда от тях, да си ги набавите без това да ви върне крачка назад  в резултатите!
 
 
 
КАК РАБОТИ NEED® 0·CARBS?
 
NEED® 0 · CARBS е създаден, за да блокира някои сложни въглехидрати да се разпаднат до прости захари и да достигнат до кръвта и мастните клетки. Благодарение на патента си Fabenol® не е нужно да се отказвате от любимите си ястия.
 
 
Ако сте на  диета със строг контрол на грамажите, приемането на 3 капсули на ден NEED® 0·CARBS  само 30 минути преди 3-те основни хранения ще ви помогне да постигнете целите си, дори с по-големи количества въглехидрати, като постоянно ги блокирате.
 
 
ФОРМУЛА, БАЗИРАНА НА НАЙ-ДОБРИТЕ СУРОВИНИ
 
 
В NEED® използваме най-иновативните съставки с най-високо качество, за да действат синергично и да подобрим цялостната тренировъчна ефективност.
 
 
 

Fabenol® е клинично тестван екстракт от phaseolus vulgaris, известен като боб, който по естествен начин се използва в организма за абсорбция на сложни олигозахариди (нишестета).
 
Протеините, открити в боба, гарантират, че сложните въглехидрати, които се поглъщат, не могат да бъдат обработени от ензими. Това означава, че не може да се превърне в прости захари, най-важните елементи за създаване на телесни мазнини.

 

 

THE ORIGINAL 100% VEGAN CAPSULES

 

  • Globall -Accepted premium vegetarian capsule
  • Organic friendly - Suitable in EU for use with organic ingredients
  • Vegetarian - Approved by the 'Vegetarian Society"
  • Kosher / Halal
  • Non-GMO

 

 

 

Приемайте  1 капсула NEED® 0·CARBS 30 минути преди храна!

 

NEED® 0·CARBS от NEED® съдържа 90 капсули, които стигат за 30 дневен постояннен прием ако сте на дългосночна диета. Ако желаете да приемате продукта само, когато правите "чийт" хранене, то тогава вземете 2 капсули 30 минути преди по-обилното на въглехидрати меню.

 

 

 

 
 
 
NEED® 0·CARBS ще ви помогне по-лесно да постигнете желаните резултати без глад и силно ограничаващи от към въглехидрати диети!
 
 
 
 
 
 
 
 
NEED® 0·CARBS  предотвартява превръщането на  КОМПЛЕКСНИТЕ ВЪГЛЕХИДРАТИ в прости захари
 
 
 
 
FAQ
Научете повече за  Need® 0·Carbs
 
 
АКО ВЗЕМА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА КАПСУЛА, ТОВА ЩЕ БЛОКИРА ЛИ ПОВЕЧЕ ВЪГЛЕХИДРАТИ?
Не трябва да превишавате препоръчителната дневна доза.
 
ПОМОГНАТ ЛИ ВЪГЛЕВОДИТЕЛНИТЕ БЛОКЕРИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ?
Няколко проучвания показват, че блокерите на въглехидрати могат да помогнат да се предизвика  отслабване, да се намали апетитът и да се понижат нивата на кръвната захар.
 
МОЛЯ, ПОПИТАЙТЕ АСИСТЕНТИТЕ НИ АКО ВИ ТРЯБВА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОЗИ ПРОДУКТ
Можете също да ни изпратите имейл с вашите въпроси и нашият експерт по хранене ще ви отговори във възможно най-кратки срокове.
 
 
 
 
Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!