Men Power & Strength 90 caps MORE

79,90 лв.
  • Марка: MORE Healthy Nutrition

Трибулус Терестрис и Сминдух - Сила и Енергия от Природата

С представянето на нашия нов продукт, MORE Men Power & Strength, ви предоставяме ключа към увеличаване на вашата сила и енергия. Този уникален продукт представлява мощната синергия между две изключителни билки, Трибулус Терестрис и Сминдух, които съвместно обещават да ви помогнат да достигнете нови върхове във вашето физическо и сексуално здраве.

MORE Men Power & Strength е билкова формула, която включва 100% Български екстракт от Трибулус Терестрис (Бабини зъби) и екстракт от Сминдух (Fenugreek).

Tribulus terrestris (Бабини зъби): Расте добре в умерен и тропически климат, често се среща в диви, сухи и каменисти местообитания. Букетът от естествени компоненти, който натрупва в по-топлите райони на България, го прави уникален. Съдържащите се в него фуростанолови сапонини, флаваноиди и дъбилни вещества го правят идеален за подпомагане на силата, мускулния растеж, потентността и либидото. В нашия продукт използваме 100% български екстракт от Трибулус Терестрис, известен с високото си качество.

Fenugreek (Сминдух): Този екстракт е с дълга история на използване в традиционната медицина. Потвърдени са ползите му за увеличаване на натуралното производство на тестостерон, подобряване на физическата издръжливост и общия тонус. Сминдухът също така може да помогне при изграждането на мускулна маса и поддържането на здравословни нива на холестерол и кръвна захар. Този продукт е създаден, за да ви предостави природна сила и енергия, подпомагайки ви в постигането на оптимално физическо и сексуално благосъстояние.

Ползи от прием на MORE Men Power & Strength:

Увеличава производството на тестостерон: Тестостеронът е ключов хормон, който подпомага растежа на мускулите, увеличава силата, потентността и либидото.

Подобрява физическата издръжливост: Комбинирането на Трибулус Терестрис и Сминдух може да подобри вашата физическа издръжливост, позволявайки ви да тренирате по-дълго и по-интензивно.

Безвреден аналог на стероидите: Този продукт представлява безопасна алтернатива на стероидите, използвани в медицината и спорта, без странични ефекти.

Подобрява общият тонус: Този продукт не само ви прави по-силни, но и ви дава по-голямо усещане за живот и енергия.

Синергия на силата на природата: Сминдухът и Трибулус Терестрис се допълват взаимно, за да ви предоставят най-добрите резултати. Нашата формула е създадена, за да извлече максималната сила от тези две невероятни билки и да ви помогне да постигнете вашия пълен потенциал.

Съчетавайки мощта на Трибулус Терестрис и Сминдух, нашият продукт MORE Men Power & Strength предоставя синергия, която не само подпомага увеличаването на тестостерона и силата, но също така подобрява общия ви тонус и физическата издръжливост.

Не чакайте, започнете да се радвате на живота ви в най-пълния му облик. Обновете силата в себе си и изпълнете деня със сигурност и енергия.

 

Хранителна стойност в 1 доза от 1 капсула.

Български Трибулус терестрис 500 мг

Екстракт от сминдух 10 мг

 

 


Състав:

100% Български трибулус, екстракт от Сминдух, желатинова капсула

 

 


Дозиране и приложение:

Приемайте по 3 пъти на ден по една капсула след храна.

За максимални резултати се препоръчва употреба за 12 седмици.

След период на почивка от 2 седмици, приемът може да се започне отново.

 

 


Опаковка:

90 желатинови капсули

 

 


Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

 

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!