Daily Vits Multivitamin & Mineral Life Pro

27,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Life Pro Nutrition Daily Vits - За вашето общо благосъстояние

Life Pro Nutrition Daily Vits е една от тези добавки, които са подходящи за всеки, независимо от образа им на живот. Тя демонстрира, че хранителният режим не е ограничен само за спортистите, а може да бъде използван за подпомагане на здравето и общото благосъстояние.

Daily Vits предлага внушително богато съдържание на витамини и минерали, които удовлетворяват практически всички нужди, възникващи при липса на тези важни вещества. Такива недостатъци се проявяват особено в стресови ситуации или при намалено здравословно състояние. Подобни дефицити стават още по-забележими при високо интензивни физически натоварвания, когато организмът работи на пълни обороти.

Този продукт включва важни минерали като калций, желязо, магнезий и цинк, и широк спектър от витамини: A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K и фолиева киселина, наред с други съединения.

За какво може да се използва? Едно от най-значимите предимства на мултивитамини като Life Pro Nutrition Daily Vits е свързано с техните антиоксидантни свойства. Тези свойства го правят изключително подходящ за справяне с натрупването на свободни радикали, което става особено важно за високопроизводителните спортисти.

Упражненията с висока интензивност могат да доведат до увеличение на нивата на свободни радикали, което увеличава риска от здравословни проблеми, породени от клетъчно стареене и оксидативен стрес. Същата логика се прилага и за консумацията на алкохол или тютюн, макар и тези привички да са вредни за здравето по няколко начина. Затова антиоксидантната подкрепа, предоставяна от Life Pro Nutrition Daily Vits, е от съществено значение, особено за спортсмените.

Освен това, някои витамини и минерали притежават свойства, допринасящи директно за подобряване на физическата издръжливост. Магнезият е отличен пример, който може да подобри оксигенацията и увеличи ефективността на мускулите или да забави началото на умората.

Предимства на Life Pro Nutrition Daily Vits:

  1. Постига огромно съдържание на витамини и минерали, удовлетворявайки вашия дневен прием.
  2. Притежава антиоксидантни свойства, които помагат за справяне със свободните радикали и подпомагат клетъчната защита.
  3. Подобрява общото ви здраве и благосъстояние, като подпомага нормалното функциониране на тялото.
  4. Идеален избор за предотвратяване на развитието на диабет, тъй като спомага за регулирането на нивата на глюкоза в кръвта.
  5. Помага за предотвратяване на проблеми, свързани с липса на витамини или минерали, които могат да доведат до различни здравословни затруднения.
  6. Някои от включените съединения подобряват физическото ви представяне, като увеличават ефективността и издръжливостта на мускулите.
  7. Подходящ за вегетарианци и вегани, като предоставя комплексния набор от витамини и минерали, от които се нуждаят без употребата на животински продукти.

Life Pro Nutrition Daily Vits представлява ценен партньор в грижата за вашето здраве и енергия през целия ден.

 

Хранителна стойност в 1 доза (1 капс.):

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по една капсула през целия ден

 

Опаковка:

60 капсули

 

Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!